voetbalzone

Groeit Bakayoko uit tot de grote held van PSV op bezoek bij Feyenoord?

Rian Rosendaal24 jan 2024, 15:00
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 19:23
Advertentie

PSV liet afgelopen zondag tegen FC Utrecht (1-1) voor het eerst punten liggen dit seizoen in de Eredivisie. Feyenoord won, al ging dat moeizaam, met 1-2 van laagvlieger Vitesse. De topclubs ontmoeten elkaar woensdag in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De aftrap in De Kuip is om 20:00 uur.

Johan Bakayoko opende zondag de score namens PSV, dat dus niet in staat was om het imposante clubrecord uit het seizoen 1987/88 uit de boeken te spelen. Destijds werden de eerste zeventien duels in de Eredivisie ook winnend afgesloten, om vervolgens in de achttiende wedstrijd punten te morsen. Kans om tegen Feyenoord sportieve revanche te nemen.

Zie jij Johan Bakayoko scoren tegen Feyenoord?Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de Uniboost Uitblinker!

Unibet heeft voor de ontmoeting in Rotterdam een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Feyenoord - PSV is dit een speciale odd voor een goal van Bakayoko. De reguliere quotering is 3.75. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.50! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Bezig met laden …