voetbalzone

Groepsgesprek bij FC Twente over slecht spel: ‘Het moet anders’

Thijs Post11 feb 2013, 17:00
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2013, 17:00
Advertentie

Het spel van FC Twente in 2013 is niet om over naar huis te schrijven. Het elftal van trainer Steve McClaren boekte in het kalenderjaar nog geen overwinning in de Eredivisie: tegen RKC Waalwijk en Feyenoord werd het 0-0, FC Utrecht won in Enschede met 2-4 en zondag kwam de ploeg niet verder dan 1-1 tegen PEC Zwolle. De spelersbus werd opgewacht door boze supporters en maandag heeft er een groepsgesprek plaatsgevonden over het slechte spel.

/

Dat meldt RTV Oost. Er waren geen trainers aanwezig bij het gesprek tussen de spelers. Aanvoerder Wout Brama noemde de wedstrijd tegen PEC Zwolle ‘erg zwak’. Over het gesprek wilde hij inhoudelijk niet veel zeggen. “Het was een goed gesprek waarin we elkaar hebben verteld dat het anders moet. We hebben ook gesproken over de mentaliteit van de spelers.”

De Tukkers krijgen zaterdag kans op eerherstel: hekkensluiter Willem II komt op bezoek in Enschede. Overigens maakt FC Twente ondanks de magere resultaten nog altijd kans op de titel. De equipe staat vierde in de rangschikking met vier punten achterstand op koploper op PSV. Ajax en Feyenoord hebben een punt meer.

Bezig met laden …