voetbalzone

Groningen toch in gesprek met clubtopscorer over eventuele contractverlenging

Robin Bruggeman19 mrt 2016, 14:28
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2016, 14:28
Advertentie

Het leek er lange tijd op dat Michael de Leeuw FC Groningen in de zomer transfervrij zou verlaten, maar club en voetballer lijken binnenkort toch weer met elkaar om de tafel te gaan zitten voor een eventuele contractverlening, zo weet Voetbal International.

/

De Leeuw, die met acht doelpunten momenteel clubtopscorer is, werd de afgelopen weken door trainer Erwin van de Looi uit de basiself gehouden, tot ontevredenheid van de speler zelf. Van de Looi wordt in de zomer echter vervangen door Ernest Faber, waardoor een eventuele hernieuwde samenwerking waarschijnlijker lijkt.

De speler zelf gaf onlangs al aan wel iets te zien in een financieel aantrekkelijk avontuur in het buitenland, dus het is afwachten of hij langer in Groningen wil blijven. De club zal de aankomende tijd de broekriem moeten aanhalen en het zal De Leeuw waarschijnlijk geen sterk verbeterde aanbieding kunnen doen. De Groningers willen de komende tijd overigens ook met andere spelers waarvan het contract afloopt, zoals Rasmus Lindgren en Lorenzo Burnet, om de tafel gaan zitten.

Bezig met laden …