voetbalzone

Gross denkt ploeterend Stuttgart uit het slop te kunnen trekken

Robert Smid04 okt 2010, 13:54
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2010, 13:54
Advertentie

VfB Stuttgart heeft ook dit seizoen weer problemen om goede resultaten neer te zetten. De ploeg bungelt momenteel in de onderste regionen van de Bundesliga en kon dit seizoen pas één keer met drie punten van het veld af stappen, toen Borussia Mönchengladbach met 7-0 van de mat werd geveegd. Hoofdtrainer Christian Gross staat onder grote druk, maar heeft alle vertrouwen in een ommekeer.

Zondag verloor Stuttgart met 2-1 in eigen huis van Eintracht Frankfurt, waardoor die druk weer toenam. Gross heeft echter niet het idee dat het een hopeloze situatie is met zijn ploeg. “Ik heb nog altijd het idee dat de jongens naar me luisteren”, zo laat de oefenmeester weten via diverse Duitse media. “Momenteel hebben we de schijn tegen, maar we moeten hard blijven werken om het geluk weer terug te krijgen.”

Centrale verdediger Christian Trasch was niet al te blij met het optreden van scheidsrechter Felix Brych, die afgelopen week ook de leidsman was van het Champions League-duel tussen Ajax en AC Milan. De arbiter keurde twee doelpunten van Stuttgart af. “Ik heb geen idee wat hij heeft gezien. Als we hoger in de Bundesliga hadden gestaan, dan had hij beide doelpunten zo goed als zeker goedgekeurd. Onbegrijpelijk.”

Bezig met laden …