voetbalzone

Gross over laatste plaats Stuttgart: ‘We hadden andere verwachtingen’

Peter Nusselder08 okt 2010, 12:43
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2010, 12:43
Advertentie

Het seizoen verloopt voor VfB Stuttgart nog niet zoals trainer Christian Gross gehoopt had. Na zeven duels in de Bundesliga heeft zijn team pas drie punten en is het daarmee hekkensluiter in de Duitse competitie. “Ik weet dat de situatie erg slecht is”, geeft de coach aan op de website van zijn club.

/

“Natuurlijk hadden de spelers, ikzelf als trainer en iedereen bij de club, inclusief de supporters, heel andere verwachtingen en is er niemand tevreden. De kritiek is dan ook begrijpelijk. Het belangrijkste is dat we alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om een oplossing te vinden voordat we onze volgende wedstrijd spelen.” Na de interlandbreak speelt Stuttgart op 16 oktober tegen nummer zeventien Schalke 04.

“Als ik naar het komende duel met Schalke kijk, wordt het moeilijk om iets te veranderen. Door de verschillende interlands heb ik de komende week tot woensdag maar zes veldspelers en twee keepers tot mijn beschikking”, aldus Gross, die wel weet waar het aan schort bij Die Schwaben. “We moeten minder tegendoelpunten krijgen en zelf onze kansen benutten”, is de coach duidelijk.

Bezig met laden …