voetbalzone

Gross: 'We hebben niets te verliezen tegen Barcelona'

Bart Kruyt23 feb 2010, 07:14
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2010, 07:14
Advertentie

Christian Gross kijkt vol goede moed vooruit naar het Champions League-treffen met Barcelona. De coach van VfB Stuttgart weet dat de tegenstander van dinsdagavond meer kwaliteit in huis heeft, maar acht zijn ploeg zeker niet kansloos. “We hebben niets te verliezen, dus ik denk dat we het Barcelona moeilijk kunnen maken”, zei hij.

/

Stuttgart is onder de opvolger van de ontslagen Markus Babbel bezig aan een goede reeks en Gross kan alleen maar hopen dat zijn spelers deze een vervolg geven in de Champions League. “We kijken erg naar deze wedstrijden uit”, zei de coach. “We weten dat Barcelona één van de beste teams ter wereld heeft, maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter.”

Gross weet waar zijn ploeg op moet letten: “Barcelona kan razendsnel combineren en straft het af als je ze teveel ruimte geeft. We moeten dus constant bij de les blijven, maar tegelijkertijd ook fel spelen. Dat wordt het lastige: we moeten veel passie tonen, maar op het zelfde moment ook kalm blijven. Ik ben benieuwd hoe mijn spelers het oppakken.”

Bezig met laden …