voetbalzone

Gross: 'Weinig teams in de wereld spelen gelijk tegen Barcelona'

Daniel Cabot Kerkdijk24 feb 2010, 06:32
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2010, 06:32
Advertentie

Christian Gross had vrede met de eindstand dinsdagavond tussen VfB Stuttgart en Barcelona. De Bundesligist hield de titelverdediger op een 1-1 gelijkspel. De return in het Camp Nou kan hierdoor nog alle kanten op. "We wisten van tevoren dat het moeilijk zou worden tegen Barcelona, maar we hebben een goede wedstrijd gespeeld. Een gelijkspel tegen Barcelona is een uitstekend resultaat."

/

De verdediging speelde compact en Barcelona kreeg vrijwell geen enkele kans", vertelde de opvolger van Markus Babbel na afloop van het duel. "Wij daarentegen hadden genoeg mogelijkheden om de 2-0 te maken. We kregen de gelijkmaker om de oren toen we niet goed stonden opgesteld in het centrum en we nog een doelpunt hadden moeten maken. Dat is mijn enige teleurstelling."

Volgens Gross is een 1-1 gelijkspel een goed resultaat voor de return in Catalonië. "Een uitstekend resultaat zelfs. Weinig teams in de wereld spelen gelijk tegen Barcelona. Ik hoop dat we in de return een tandje bij kunnen schakelen en dan zullen we wel zien of we in de volgende ronde staan. Jens Lehmann weet dat hij daar de wedstrijd van zijn leven moet keepen. Maar eerst wacht ons de Bundesliga."

Bezig met laden …