voetbalzone

Guardiola: 'Ik ben niet de oplossing voor de problemen van Barcelona'

Bart Kruyt11 jan 2015, 09:30
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2015, 09:30
Advertentie

Het rommelt de laatste tijd behoorlijk bij Barcelona en in een poging de rust terug te laten keren, zijn er voor het einde van dit seizoen vervroegde presidentsverkiezingen uitgeschreven. Voormalig voorzitter Joan Laporta heeft al beloofd dat hij zich kandidaat zal stellen en er wordt gesuggereerd dat hij Josep Guardiola zou willen terughalen naar het Camp Nou; nu als technisch directeur.

voetbalzone

De huidige coach van Bayern München lijkt dat echter geen optie te vinden. "Laporta heeft dat niet gezegd, dat kan ik me niet voorstellen", zei Guardiola. "Jullie hebben het misschien gelezen, maar ik denk niet dat hij dat heeft gezegd. Er zijn een hoop oplossingen voor de problemen bij Barcelona en de juiste mensen zullen de juiste beslissingen nemen, om er zo voor te zorgen dat Barcelona een van de grootste clubs ter wereld blijft. Maar ik ben niet de oplossing voor de problemen."

Omdat Guardiola toch bezig was met het ontkennen van berichten uit de media, ontkende hij ook maar direct dat hij met zaakwaarnemer Jorge Mendes had gesproken over Raphaël Varane. "Deze krant (Marca, red.) schreef ook dat Monchi de nieuwe technisch directeur bij Bayern zou worden, maar Matthias Sammer heeft zijn contract verlengd. Marca heeft mijn nummer niet, misschien hebben ze het nummer van Mendes? Maar natuurlijk klopt dit bericht niet", aldus Guardiola.

Bezig met laden …