voetbalzone

Guardiola sluit pikante transfer uit: ‘We hebben nu al te veel aanvallers’

Peter Nusselder12 aug 2014, 14:56
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2014, 14:56
Advertentie

Nadat Mario Götze een jaar geleden over werd genomen van Borussia Dortmund plukte Bayern München deze zomer Robert Lewandowski weg bij de concurrent, terwijl ook Marco Reus nog op het verlanglijstje zou staan van de Duits kampioen. Trainer Josep Guardiola spreekt dat echter tegen.

voetbalzone

Een overgang van Reus naar München zou pikant zijn, maar Pep geeft aan dat Borussia hier niet bang voor hoeft te zijn. “We hebben acht aanvallers, dat zijn er nu al te veel”, vertelt Guardiola in de aanloop naar het duel met BVB om de Duitse Supercup (woensdag) tijdens een persconferentie. “Ik heb helemaal geen nieuwe spelers nodig, ik ben tevreden met mijn selectie”, benadrukt de coach.

De Spanjaard rekent erop dat Thiago Alcántara, Rafinha en Franck Ribéry snel terug zullen keren van hun blessures. Voor de wedstrijd tegen verliezend bekerfinalist Borussia wordt het niettemin puzzelen voor Guardiola, die veel internationals van wereldkampioen Duitsland pas laat terugkreeg. “We hebben niet meer dan acht à negen spelers die helemaal fit zijn.” Bayern gaat er desondanks alles aan doen om de Supercup te winnen. “Een finale is geen test, het gaat om de eerste prijs van het seizoen.”

Bezig met laden …