voetbalzone

Gudde legt uit: ‘Ze zijn niet binnen geweest, maar wel in zijn tuin’

Erik van Dam02 feb 2016, 09:20
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2016, 09:20
Advertentie

Feyenoord-middenvelder Marko Vejinovic werd zaterdagavond, een dag voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag in De Kuip, bedreigd door een groep mannen. Eric Gudde sprak al zijn afkeer uit over dat akkefietje en sprak de hoop uit dat de groep ‘supporters’ nooit meer een voet in het stadion van Feyenoord zet. Gudde legt nu uit dat de mannen gelukkig niet bij Vejinovic binnen zijn geweest.

voetbalzone

In het Algemeen Dagblad legt de algemeen directeur van Feyenoord dinsdag uit dat Vejinovic een ‘modelprof’ is en dat hij gewoon wilde spelen en trainen na het onverwachte bezoek. “In en rond zijn huis is er zaterdag van alles geroepen. Dingen die je onder doodsbedreigingen kunt laten vallen. Ze zijn niet binnen geweest, wel in zijn tuin. Net zo goed als Michiel Kramer vorige week maandag mensen in zijn tuin zag rommelen.”

Gudde vindt het eigenlijk ‘te walgelijk’ om over te praten, zegt hij teleurgesteld in de ochtendkrant. Dat een groter deel van de Feyenoord-achterban zich flink zorgen maakt, zonder dat uit te drukken in agressie of dreigementen, kan de algemeen directeur goed begrijpen. “Dit is onverteerbaar voor Feyenoord, vijf gespeeld en nul punten. Ik kan mij indenken dat mensen erg teleurgesteld zijn.”

Bezig met laden …