voetbalzone

Guerrero vergeet interesse uit Rusland en volgt voorbeeld van Seedorf

Matthijs van Laar11 jul 2012, 19:01
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2012, 19:01
Advertentie
/

Paolo Guerrero keert naar alle waarschijnlijkheid terug naar Zuid-Amerika. De Peruviaanse aanvaller van Hamburger SV bereikte woensdag een akkoord met de Braziliaanse topclub Corinthians. Het enige dat een samenwerking tussen beide nog in de weg staat is de medische keuring. De speler is momenteel op weg naar Brazilië om die te ondergaan.

Eerder op de dag kwamen HSV en Corinthians al tot een vergelijk over de transfer van de 28-jarige spits, die ook in de belangstelling stond van het Russische Rubin Kazan. “Voor Paulo is het prachtige kans om voor zo’n grote club uit te mogen komen. Wij wensen hem natuurlijk veel geluk en succes bij zijn nieuwe werkgever”, aldus technisch directeur Frank Arnesen van die Rothosen.

Met het aanstaande vertrek naar Brazilië komt er een einde aan het tien jaar durende avontuur van Guerrero op de Europese velden. De veertigvoudig international kwam in 2002 naar Bayern München, waar hij vier jaar later vertrok om aan de slag te gaan in Hamburg. In totaal speelde hij 161 duels in de Bundesliga. Daarin was hij goed voor 47 doelpunten.

Bezig met laden …