voetbalzone

Guidetti barst in tranen uit: 'Cabral is als een broer voor mij'

Matthijs van Laar02 mei 2012, 23:12
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2012, 23:12
Advertentie

John Guidetti nam woensdagavond afscheid van het Feyenoordpubliek en dat ging hem niet in de koude kleren zitten. Na de 2-0 van Jerson Cabral liet de spits, die de laatste duels van het seizoen moet missen vanwege een zenuwontsteking, zijn tranen de vrije loop. “Cabral is als een broer voor mij, ik vond het mooi dat hij voor mij juichte”, vertelde hij na afloop.

/

Het was dan ook geen toeval dat hij uitgerekend na de treffer van de buitenspeler zijn emoties niet meer in bedwang kon houden. “Na afloop van de wedstrijd kwamen veel spelers naar mij toe die zeiden: deze overwinning is voor jou. Dat vond ik fantastisch”, verklaart Guidetti op de website van Feyenoord. “Het is jammer dat ik er deze wedstrijden niet bij kan zijn, maar voor mij staat op dit moment voorop dat ik weer helemaal beter word.”

Wanneer hij weer helemaal beter is, kan Guidetti nog niet zeggen. Normaliter is dat met het einde van het seizoen in zicht geen onoverkomelijk probleem, maar mogelijk wacht hem nog een EK met Zweden. “Ik kan zelf niet precies vertellen wat er aan de hand is, dat is iets voor de artsen. Ik word begeleid door de beste medici en doe er daarnaast zelf alles aan om terug te komen. Ik weet zeker dat het goed gaat komen.”

Bezig met laden …