voetbalzone

Guidetti flirt: 'Dat zou wel een mooie bestemming zijn voor mij'

Bart Kruyt18 jun 2015, 22:00
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2015, 22:00
Advertentie

John Guidetti was donderdagavond op het EK voor spelers onder de 21 jaar trefzeker tegen Italië en speelt komend seizoen mogelijk wel in de nationale competitie van dat land. De aanvaller is over twee weken transfervrij, daar zijn contract bij Manchester City afloopt, en wordt in verband gebracht met onder meer handelshuis Udinese. Guidetti lijkt de Serie A wel te zien zitten.

voetbalzone

De voormalig Feyenoorder zegt zich op het EK te richten, maar weet dat zijn zaakwaarnemer gesprekken voert met geïnteresseerde clubs. "Italië zou wel een mooie bestemming zijn, er zitten daar veel grote clubs", zei Guidetti. "Het zou een welkome oplossing zijn." Volgens zijn zaakwaarnemer, Carlo Cavalleri, hebben naast Udinese ook Lazio en Hellas Verona interesse.

"Hij ziet de Italiaanse competitie zeker zitten, maar John wordt in de gaten gehouden door clubs uit verschillende landen", claimde Cavalleri. "Maar ik heb spitsen in Italië bekeken en ik denk dat John het in de Serie A zeker goed kan doen." Guidetti speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Celtic; hij werd nog gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord, maar dat lijkt niet langer een optie te zijn.

Bezig met laden …