voetbalzone

‘Guidetti gaat gesprek aan voor stap naar Serie A’

Erik van Dam04 jul 2015, 21:53
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2015, 21:53
Advertentie

John Guidetti vervolgt zijn profcarrière mogelijk in de Serie A. De 23-jarige spits zou het gesprek zijn aangegaan met Torino, dat vorig seizoen als negende eindigde in de Serie A. Sinds een paar dagen is Guidetti transfervrij en naar verluidt liggen er tal van aanbiedingen voor hem klaar. Torino is echter heel concreet en wil volgens Sky Italia graag in zee met de Zweedse aanvaller.

voetbalzone

Guidetti schreef vier dagen geleden het EK Onder-21 op zijn naam met Jong Zweden. Hij scoorde tweemaal tijdens het toernooi: een keer in de groepsfase en een keer in de halve eindstrijd. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Celtic, waar hij spectaculair goed begon en meteen veel scoorde. Daarna droogde hij echter weer op en bekoelde de relatie tussen Guidetti en de fans zelfs behoorlijk.

Van een langer durende samenwerking was al gauw geen sprake meer en nu is Guidetti transfervrij. Feyenoord, de club die hij in het seizoen 2011/12 op huurbasis diende, is geen optie meer. De Zweed kreeg wel een aanbieding uit Rotterdam-Zuid, maar vond die financieel niet aantrekkelijk genoeg en wees Feyenoord daarom af. Misschien komt Torino meer in de buurt van Guidetti’s eisen.

Bezig met laden …