voetbalzone

Gullit niet overtuigd: ‘Ik weet niet of Suárez lang bij Barcelona blijft’

Peter Nusselder22 dec 2014, 12:03
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2014, 12:03
Advertentie

Barcelona legde afgelopen zomer ruim tachtig miljoen neer voor Liverpool-topscorer Luis Suárez, en is in totaal zelfs meer dan 250 miljoen kwijt als de aanvaller uit Uruguay zijn vijfjarige contract uitdient. De voormalig Ajacied heeft echter moeite om zich aan te passen in het Camp Nou.

voetbalzone

Ruud Gullit vraagt zich af of Suárez het in zich heeft om zich het korte combinatiespel van de Catalanen eigen te maken en betwijfelt of de recordtransfer een verstandige investering is geweest voor Barça. “Het was voor mij al een verrassing dat Suárez naar Barcelona ging”, heeft de Nederlandse oud-topvoetballer laten weten bij beIN Sports.

Het zou Gullit niet verbazen als de goalgetter alweer uit Barcelona vertrokken is voordat zijn huidige verbintenis in de zomer van 2019 afloopt. “Ik weet niet of hij daar lang blijft”, geeft de Europees kampioen van 1988 aan. Suárez moest de eerste maanden van dit seizoen geschorst toekijken, maar afgelopen zaterdag maakte hij tijdens de 5-0 overwinning op Córdoba wel eindelijk zijn eerste goal in de Primera División. Eerder scoorde hij al in de Champions League.

Bezig met laden …