voetbalzone

‘Haal Kishna, hij is een mix van Ronaldo, Di María en Van Persie’

Thijs Post08 mrt 2015, 10:10
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2015, 10:10
Advertentie

Dat Mino Raiola onder de indruk is van Ricardo Kishna is inmiddels wel duidelijk. De flamboyante zaakwaarnemer heeft Juventus advies gegeven over de spelers die de komende jaren gehaald moeten worden. Volgens Raiola kan Juventus in de toekomst de Champions League winnen, onder meer door Kishna over te nemen van Ajax.

voetbalzone

“Als Juventus de Champions League wil winnen, moet het Paul Pogba behouden”, laat Raiola optekenen in Tuttosport. “Verder moet het Kishna van Ajax, Romelu Lukaku van Everton en Jonathas van Elche contracteren. Voor de verdediging moet Juventus Rodrigo Ely van Avellino halen. Hij is de Pogba van de verdedigers.”

“Kishna zou een fantastische aanwinst zijn”, gaat Raiola verder. “Hij is een mix van Cristiano Ronaldo, Ángel Di María en Robin van Persie.” Overigens zegt Raiola dat Kishna in januari op het punt stond om naar Turijn te verhuizen. Niet naar Juventus, maar naar Torino. “Het draaide uit op onderhandelingen met Ajax, maar het kreeg de voorkeur om hem in Nederland te houden.”

Bezig met laden …