Acerbi HaalandX

Haaland wil niks weten van verzoek directe tegenstander Acerbi: 'F*ck off!'

Jordi Tomasowa19 sep 2024, 13:27
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2024, 13:44
Advertentie

Erling Braut Haaland bleef woensdagavond droog staan in het Champions League-duel van Manchester City met Inter (0-0). Francesco Acerbi wist de Noorse doelpuntenmachine met zijn ploeggenoten van scoren af te houden. Na afloop vroeg de Italiaanse mandekker tevergeefs om het shirtje van zijn directe tegenstander.

Samen met Alessandro Bastoni en Yann Bisseck bezorgde Acerbi Haaland een frustrerende avond. De inmiddels 36-jarige verdediger van Inter zocht de spits van Manchester City na het laatste fluitsignaal op.

Acerbi hoopte het wedstrijdtenue van Haaland na een onderonsje te krijgen. “Wil je mijn shirt? Je hebt er de hele tijd aan getrokken?”, zei Haaland lachend met woord en gebaar te zeggen.”

Acerbi deed hierna een nieuwe poging en stak twee vingers op, wat leek te betekenen dat hij meer dan één tricot naar Milaan wilde meenemen.

"Twee?! F*ck off!”, zei de spits. Na de reactie van Haaland barstten beide spelers in lachen uit. Shirts werden er echter op het veld niet meer geruild.

Het was woensdagavond de eerste keer sinds 10 augustus - toen de Community Shield ten koste van Manchester United (2-1) gewonnen werd - dat Haaland geen doel wist te treffen in het shirt van Manchester City.

Dit Premier League-seizoen was de aanvaller al goed voor negen treffers. Aanstaande zondag staat in eigen huis de topper tegen Arsenal op het programma.

Bezig met laden …