voetbalzone

Hahn: 'Een concurrentiestrijd haalt het beste in mij naar boven'

Bart Kruyt03 dec 2013, 15:22
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2013, 15:22
Advertentie

Warner Hahn wist niet door te breken bij Ajax, maar krijgt een nieuwe kans bij een topclub. De keeper maakte in de afgelopen anderhalf jaar indruk bij FC Dordrecht en gaat na dit seizoen verder bij Feyenoord. De Rotterdammers leggen Hahn voor drie seizoenen vast en hebben de jeugdinternational geen basisplaats beloofd. De goalie moet strijden voor speelminuten.

/

Erwin Mulder is momenteel de eerste doelman van Feyenoord en hij wil zijn plaats niet zomaar afgeven. De 21-jarige Hahn gaat de strijd met vertrouwen aan: "Een concurrentiestrijd haalt het beste in mij naar boven", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "We moeten maar gewoon laten zien wie de beste is." Kostas Lamprou zal waarschijnlijk vertrekken: op huurbasis of definitief.

De onderhandelingen tussen Hahn en Feyenoord namen nog redelijk wat tijd in beslag, maar de keeper heeft zich nooit druk gemaakt. "Voor mij was er weinig stress. Ik wist dat er elke wedstrijd werd gekeken en dat ik gewoon goed mijn best moest doen, maar natuurlijk ben ik blij dat het allemaal rond is", zegt hij.

Bezig met laden …