voetbalzone

‘Hakim Ziyech en Hervé Renard moeten ophouden met kinderachtig gedrag’

Chris Meijer31 mei 2017, 12:16
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2017, 12:16
Advertentie

De lucht tussen Hakim Ziyech en de Marokkaanse bondscoach Hervé Renard is nog altijd niet geklaard. De middenvelder van Ajax legde een oproep voor de komende interlandperiode naast zich neer. Khalid Sinouh vindt dat Ziyech en Renard hun vete snel als volwassen mensen uit moeten praten.

“Dit is gewoon haantjesgedrag van die twee. Ze moeten gewoon gaan zitten. Een lekker kopje Marokkaanse thee erbij”, zegt Sinouh in het programma Langs de Lijn En Omstreken van de NOS en de EO. “Wel na negen uur 's avonds dan, want het is ramadan. Ze moeten elkaar een hand geven. Samen gaan werken. En ophouden met dit kinderachtige gedrag.”

“Ik heb vernomen dat de bondscoach Ziyech gebeld heeft. Hij nam niet op en belde een dag later terug. Of niet, dat weet ik niet. Het blijven geruchten. Daar was de bondscoach niet blij mee, op zijn zachtst gezegd. Daarom heeft hij Ziyech niet opgeroepen voor de Afrika Cup. Daar is Ziyech nu weer gepikeerd over en hij gaat nu dezelfde kant op”, verklaart de oud-doelman de vete tussen Ziyech en Renard. “De bron is de voetballerij. Of het de waarheid ook is, weet ik niet. Het komt wel van iemand die dichtbij het vuur zit.”

Bezig met laden …