Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech is definitief klaar bij Chelsea na resoluut besluit

Laatste update:

Het avontuur van Hakim Ziyech bij Chelsea is definitief ten einde. De aanvaller annex buitenspeler heeft van de Londense grootmacht geen rugnummer toegewezen gekregen en mag op zoek naar een nieuwe club. Ziyech werd eerder al uitgesloten van het trainingskamp door de Verenigde Staten. Onder meer vanuit Saudi-Arabië is belangstelling voor hem.

Bij Chelsea lijkt al langer geen toekomst meer voor Ziyech. Manager Mauricio Pochettino besloot hem niet mee te nemen naar de VS, daar hij niet voorkomt in de plannen van de Argentijn. Onlangs leek de voormalig Ajacied op weg naar Al-Nassr, maar die deal ketste op het laatste moment af. Fysieke ongemakken zouden ten grondslag liggen aan de afwijzing, maar dat werd ontkend door de Marokaans international.

Ben Jacobs van CBS Sports meldde vorige week dat Ziyech een terugkeer bij Ajax overweegt. Ook Al-Shabab ziet hem graag komen. Bij de club uit Saudi-Arabië kan Ziyech worden herenigd met Marcel Keizer. Die trainer, met wie Ziyech in 2017 korte tijd samenwerkte bij Ajax, werd vorige week aangesteld. Eerder was de Drontenaar dus dicht bij een overstap naar Al-Nassr, maar die deal ging op het laatste moment niet door.

Wie wel een rugnummer heeft gekregen bij Chelsea is Ian Maatsen. Hij gaat spelen met rugnummer 29. Maatsen werd achtereenvolgens verhuurd aan Charlton Athletic, Coventry City en Burnley en keerde deze zomer terug in Londen. De Nederlander werd recent in verband gebracht met Ajax, maar Pochettino ziet voor hem een rol weggelegd bij de A-selectie. Noni Madueke gaat spelen met rugnummer 11.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Kom maar terug naar Amsterdam. Mag je van Bergwijn direct de aanvoerdersband overnemen als presentje. En ik weet t, gaat niet gebeuren. Maar hopen mag toch?!

8 augustus 2023 om 13:01

En borges dan die je net voor zoveel geld hebt gehaald? Bergwijn ga je zeker niet op de bank zetten nadat je hem net aanvoerder hebt gemaakt

8 augustus 2023 om 13:03

Ziyech op 10!

8 augustus 2023 om 13:04

Zet Ziyech op rechtsback, of linksback!

8 augustus 2023 om 16:03

Op 10, op goal, het maakt me niet uit 😉

8 augustus 2023 om 13:02

Hopen mag altijd maar van het salaris van Chelsea naar bijna het salaris van PSG & S Arabië naar het salaris van Ajax is hem denk ik net te veel. Of hij heeft zware heimwee naar Nederland/familie.

8 augustus 2023 om 13:08

Hij is wel heel erg gehecht aan zijn moeder. Verder is er volgens mij, wat ik vrij gek vind, echt 0 interesse in hem. Bied hem 2,5 plus een tekenbonus en bij het halen van CL een hoger salaris. Benieuwd wat Chelsea voor hem vraagt als ze er zo graag vanaf willen. Kan nooit meer zijn dan een miljoen of 10, toch?

8 augustus 2023 om 13:13

Ik denk dat clubs weten wat hij verdient. Een belletje met zijn zaakwaarnemer is genoeg om te weten of hij van plan is flink in te leveren. Schijnbaar is dat laatste niet echt het geval. Het is eigenlijk de enige logische reden waarom hij nog niet bij een andere club zit. Nou ja, misschien zijn knie, maar ook dan zijn er nog wel clubs te paaien.

8 augustus 2023 om 13:40

Gewoon rustig wachten. Laatste dagen van de transfermarkt gaat de prijs nog verder omlaag, naar zelfs mogelijk transfervrij. Dan kun je nog wel iets regelen met tekengeld.

8 augustus 2023 om 13:51

Roma heeft al meer dan 5 jaar interesse in hem, waren een keer heel dicht bij een transfer. Ik weet eigenlijk alleen niet waarom hij nu niet naar Rome gaat of waarom ze geen interesse hebben.

8 augustus 2023 om 14:07

Ik zou hem dolgraag bij Ajax zien als optie voor op 10, dat gezegd hebbende als ik Ziyech was zou ik lekker nog twee jaar een Bogarde doen. Zo’n contract krijgt hij nooit meer. Ik vermoed dat hij 6 jaar elders moet voetballen voor wat hij in de resterende twee jaar bij Chelsea kan verdienen met de tribune warmhouden.

8 augustus 2023 om 16:54

@Eindtovenaar

Zo goed als bijna alle grootverdieners van Ajax zijn weg of gaan nog weg dus zie echt wel mogelijkheden daar maar zou het niet echt heel slim vinden als ze er ook een jeugd product hebben maar anders gewoon terug halen.

Psv kan denk ik zijn salaris niet ophoesten maar haalt Tillman en Vranckx dus hebben hem niet nodig.

Feyenoord kan zijn salaris mss wel betalen gezien de inkomsten van de laatste 2 jaar maar hebben op die plek al genoeg staan, dan is het wel een duur grapje.

Als ik Ajax was haalde ik hem terug, maar er scheelt denk ik wel iets want er is werkelijk 0,0 interesse hebben in hem wat best vreemd is wat kwaliteiten heeft ie genoeg.

8 augustus 2023 om 13:02

Potverdikke, je was me voor qua reactievermogen Helemaal eens, de enige juiste aanvoerder die ons Ajax op dit moment kan krijgen.

8 augustus 2023 om 13:28

Waarom dan de enige juiste aanvoerder? Zie in Ziyech nou niet bepaald een leider.

8 augustus 2023 om 13:35

Ik wel, hij is echt een aanjager in het veld. Misschien alleen iets volwassener worden ten opzichte van de media

8 augustus 2023 om 13:38

Helemaal eens, Ziyech is een goede speler en ik zou hem graag terug zien bij Ajax maar ik vind hem net zo min een aanvoerder als dat ik in Bergwijn een aanvoerder zie. Geef die band maar gewoon aan Branco, eventueel als Sutalo komt mag hij 'm (lijkt me ook wel type aanvoerder) en Klaassen erachter vanaf de bank. Bergwijn is als je het mij vraagt te ingetogen en verlegen (?) om aanvoerder te zijn.

8 augustus 2023 om 15:58

Nouja wel apart dat hij eerst ruzie heeft met de Marokkaanse bondscoach en nu pochettino hem ook niet meer nodig heeft en niet eens meeneemt. Heeft bij chelsea in zijn speelminuten ook vaak weinig gebracht en mist de snelheid voor de PL.

8 augustus 2023 om 16:07

Haha Inke, we delen iig dezelfde mening 😉

8 augustus 2023 om 13:02

Ik zie hem eerder naar Spartak gaan…

8 augustus 2023 om 13:21

Ziyech hoort altijd welkom te zijn bij Ajax. Maar in dit geval mag dat wat mij betreft pas nadat zijn contract ontbonden is bij Chelsea. Die club heeft Ziyech nooit serieus genomen. Waarom zouden die nog geld voor een speler moeten ontvangen die niet speelt en zelfs geen rugnummer toegekend heeft gekregen. De multifunctionele inzetbare Ziyech kan Ajax weer smoel geven.

8 augustus 2023 om 13:26

Hoeft niet van mij, heeft al jaren niks laten zien en heeft overduidelijk een slechte knie. Ze kunnen ontkennen wat ze willen maar ik heb niks gelezen dat bewijst dat het niet waar is

8 augustus 2023 om 13:29

Maar heb je bewijs dat het wel zo is dan? Wat een droeftoeter opmerking zeg.

8 augustus 2023 om 15:13

Misschien omdat hij niet door de keuring is gekomen.

8 augustus 2023 om 18:42

dit is al lang ontkracht.. Ziyech ging niet akkoord met het verminderde salaris wat al nassr opeens bood

8 augustus 2023 om 13:38

Alsof Ziyech ooit een leider was. Zijn stats waren bij zijn vertrek ook niet denderend. Volgens mij had Schone een betere schoten t.o.v. doelpunten stats in zijn laatste jaar. Snap niet helemaal waarom je hem terug zou moeten halen met zijn kostprijs. Investeer dat liever in de toekomst.

8 augustus 2023 om 14:29

Ja Ziyech is een speler met veel risico in zijn spel, veel balverlies en veel mislukte doelpogingen zodoende. Maar onder de streep toch fantastische statistieken en hoog percentage betrokkenheid bij goals ten opzichte van het aantal gespeelde wedstrijden. Zie ook niet waarom je hem zou vergelijken met een verdedigende middenvelder.

8 augustus 2023 om 16:42

Ik maak de vergelijking omdat die verdedigend middenvelder veel minder schoten nodig heeft om dezelfde hoeveelheid doelpunten te krijgen (uit mijn hoofd, heel wat jaar geleden: stond ziyecht 10 doelpunten om 144 schoten, waar schone 10 doelpunten om 42 schoten stond). Vond hem een hoop doen juist, maar met bijzonder laag rendement.

8 augustus 2023 om 13:45

Is te riskant.

Blijkbaar isssues met knie en te groot salaris. Ook de vraag of hij het weer kan opbrengen.

Zou als ik hem zou halen alleen eerst op huurbasis.

We hebben al een dure Klaassen die niet meer kan leveren en straks een nog duurdere Ziyech met mindere knieen.

8 augustus 2023 om 13:59

Ik vind Ziyech echt een geweldige voetballer hoor. Maar dat is toch net zo min een aanvoerder als Bergwijn?

8 augustus 2023 om 14:38

Ja aanvoerder maken. De man die stoer op de foto gaat met veroordeelde crimineel Promes. Er zijn duizenden voetballers in de wereld, waarom zou je in vredesnaam kiezen voor dubieuze figuren als Ziyech of Spertyan. Gewoon niet doen. Er zijn genoeg anderen.

8 augustus 2023 om 15:08

Promes is schijnbaar iemand die hem dichtbij het hart staat. Crimineel of niet… it doesn’t matter!! Als mijn beste vriend dezelfde weg had afgelegd, dan had ik hem ook niet 1 2 3 afgeschreven.. En wat heeft Spertsyan in jouw ogen fout gedaan??? Geboren worden in Rusland???

8 augustus 2023 om 15:38

Dat moet Ziyech zelf weten met hij vrienden is. Maar voor Ajax is het van belang van onbesproken gedrag te zijn. Zie de rvc die Spertsyan blokkeert ivm beeldvorming. Hetzelfde geldt voor Ziyech.

Spertsyan had trouwens gewoon kunnen vertrekken. Het is geen slachtoffer,ondanks een zielige brief, het is miljonair die niet afhankelijk is van Rusland, maar er wel voor kiest daar te voetballen. De roebels zijn goed. Maar keuzes hebben consequenties.

8 augustus 2023 om 16:13

Hoezo had Spertsyan zo maar kunnen vertrekken? Ben benieuwd? Want hij heeft ook een Russisch paspoort. En contracten konden niet zomaar nietig worden verklaard. Dus echt benieuwd naar je uitleg.

8 augustus 2023 om 15:31

Ben het met je eens wat betreft het terugkomen, maar oneens wat betreft aanvoerderschap. Die kwaliteiten heeft hij in mijn ogen niet (voldoende).
Bergwijn zou ook niet mijn voorkeur hebben maar goed…

8 augustus 2023 om 20:25

In Nederland top daarbuiten kan hij niet mee dat is te hoog gegrepen

8 augustus 2023 om 13:01

Ik wel. En ik hoop met je mee. Maar ik ben bang dat het niet gaat gebeuren..

8 augustus 2023 om 13:04

Ja, wat is er?

8 augustus 2023 om 13:52

Ja ik lees mee, wat is je vraag precies?

Direct halen Mislintat! De creatieve invulling die Ajax nog mist.

8 augustus 2023 om 13:02

Zou wel grappig zijn. Destijds als last minute paniekaankoop en nu weer.

Neemt niet weg dat het destijds geweldig uitpakte en ook nu een geweldige toevoeging zou zijn.

8 augustus 2023 om 13:05

Mwah last minute ? Er is nu nog 3 weken de tijd.

8 augustus 2023 om 14:29

Uh vrijdag begint de competitie al hoor. Lijkt me redelijk last minute

8 augustus 2023 om 13:29

Je hebt toch net die Borges voor miljoenen gehaald? Beetje zonde om die dan op de bank te laten verpieteren (verhuur naar Twente mag ook ).

8 augustus 2023 om 13:49

Ja echt. Hoe mensen denken. Kudus is er nog steeds. Berghuis is er nog steeds, conceicao is er en borges en ook godts kan op rechts. Op 10 heb je nog steeds klaassen en berghuis. En dan willen mensen dat Ajax geld de prullenbak in gooit door Ziyech te halen. Hoeveel dure spelers wil je op de bank hebben denk ik dan

8 augustus 2023 om 14:37

Waha Soccerfan_1, al die spelers mogen toch nooit de veter strikken van Ziyech? Ajax heeft afgelopen seizoen al geld in de prullenbak gegooid door Ocampos te halen in plaats van Ziyech.

8 augustus 2023 om 15:10

Berghuis wil je toch niet meer op rechts zien dat is een beetje een gepasseerd station. Conceicao is duidelijk te licht, Godts moet je in de schaduw brengen, Forbs heeft naar het schijnt bij uitzondering een keer op rechts gespeeld. Laten we niet doen of het dik bezet is.

8 augustus 2023 om 13:46

Mwah met van den Boomen, Forbs, Berghuis, Bergwijn (als ie net zo in vorm blijft als in de voorbereiding) en zelfs bij vlagen Taylor heb je aardig wat creativiteit in huis hoor. Tahirovic nog een beetje onwennig maar als het team gaat draaien ook een creatieve speler. Ik zou juist denken dat wat je nu mist eerder duelkracht en power is na het vertrek van Alvarez.

8 augustus 2023 om 13:57

Feyenoord kan ook nog een creatieve 10 gebruiken. Als hij nou eens naar zijn broers luistert (hopen mag)

8 augustus 2023 om 14:37

Waha, dat snap ik maar het is voor onze relatie beter dat hij gewoon bij Ajax terugkeert Isjmuts

Halen deze man. Bergwijn mag gelijk 2e aanvoerder worden

8 augustus 2023 om 13:43

Van mij hoeft het echt niet. Heeft amper gespeeld de laatste jaren en weet niet wat ik van die geruchten over z'n knie moet denken. Hij gaat hier echt niet voor een paar knikkers voetballen en Chelsea zal denk ik gewoon een transfersom verlangen. Ik heb veel liever iemand die talent heeft en nog geld in de toekomst kan opleveren. En ik had Berghuis aanvoerder gemaakt, alhoewel ik Bergwijn kan begrijpen als dat bedoeld is om hem in A'dam te houden.

8 augustus 2023 om 13:47

4ever4ajax

Helemaal eens had ook boven getypt dat het te riskant is. Beter als je echt wil, gewoon huren.

Ik zie ook te veel issues:

- te duur
- groot salaris
- knieeen
- heeft hij nog het vuur om zo te knallen

Met huren zit je niet vast en kan je zelf kijken of het waard is.

Kom maar terug naar Amsterdam Hakim. Samen met Berghuis afwisselen tussen 10 en rechtsbuiten

Ben benieuwd hoe veel hij nog moet kosten voor Ajax

8 augustus 2023 om 13:08

Gok dat je hem voor 7-8 miljoen inc bonussen al hebt.

8 augustus 2023 om 13:24

Gebaseerd op? Ondanks dat Chelsea hem zelf niet gaat gebruiken is hij toch wel meer waard dan 7-8mil?

8 augustus 2023 om 13:36

Op basis waarvan? Weinig gespeeld, niet altijd fit, ook niet meer de jongste

8 augustus 2023 om 14:05

Saudies wilden 9,5 miljoen betalen. Dus normale clubs zullen daar weer onder zitten. Verder zit hij nu niet meer bij de selectie dus dan weet je 100% zeker dat hij overbodig is. Dat haalt de prijs ook weer naar beneden.

Trieste club Chelsea. Als ze de documenten op orde hadden, dan zat ie nu al een half jaar bij PSG.

8 augustus 2023 om 13:02

Was dat geen uitleenbeurt?

8 augustus 2023 om 13:21

Nee dan zaten ze nu nog steeds met hem in de maag, want het ging toen om een huurperiode.

8 augustus 2023 om 14:34

En wie weet bewees hij het daar zoals in de Marokkaanse team. En nam PSG hem over.

Mislintat zal wel weer aan het kijken zijn bij Wehen Wiesbaden ofzo.

8 augustus 2023 om 13:05

Mislintat gaat 10 miljoen betalen voor de nummer 10 van Wehen Wiesbaden Amin Farouk die 100k marktwaarde heeft maar volgens Sven een van de grootste talenten op zijn positie in Europa is

8 augustus 2023 om 13:50

Op linksback ezeh halen, centraal achterin mockenhaupt, spits/buitenspeler zou je nog hollerbach of prtjian halen. Goppel ook nog mogelijk, ook nog nederlands

8 augustus 2023 om 14:19

Goppel is wel op de brommer.

Als je niet voor de Armeen wilt gaan dan moet je nu doorpakken naar Ziyech. Wakker worden RVC voordat jullie Mislintat weer dwars gaan liggen.

Wat zou die geweldig bij Ajax passen in de huidige selectie. Genoeg vreemdelingen aangetrokken nu. Nu tijd voor ervaring en jongens die de club kennen. En al helemaal iemand van zijn kaliber. Gewoon bieden op die man!

Nou Ajax, sla alsjeblieft toe en maak Ziyech gelijk aanvoerder! Met Ziyech heb je direct de creativiteit en klasse die dit team nodig heeft. Met Brobbey, Forbs en Bergwijn heb je ook de ideale spelers met kracht en snelheid die goed passen bij een speler als Ziyech. Er zou inmiddels genoeg geld moeten zijn om Ziyech aan te trekken

Verbaas me erover hoeveel mensen Ziyech graag terug willen halen. Het is alweer jaren geleden dat hij zo goed was hè. We kunnen niet met 2 vleugelspelers spelen die allebei in de bal komen, veel te weinig diepte.

8 augustus 2023 om 13:13



Dat dus, heeft gewoon stilgestaan. Plus dat de man momenteel wat controverse om zijn persoon heeft hangen. Auto ongeluk, bezoekje aan Promes. Lijkt me voor Ajax nu ook niet echt een ideaal na al het gedoe.

8 augustus 2023 om 13:14

@paulodybala,

Ja denk dat hij het verleert is....

En hij kan ook prima op het middenveld.

vd Boomen, Berghuis Ziyech. Berghuis als 10, Ziyech in de vrije rol die hij destijds ook had, vd Boomen als CVM.

8 augustus 2023 om 13:38

Van den Boomen, Berghuis en Ziyech op 1 middenveld gaat echt niet werken, alle 3 aanvallend ingesteld. Van den Boomen is ook nog eens niet de snelste, kan dat verdedigend absoluut niet aan.

8 augustus 2023 om 14:07

Ik weet niet waar iedereen de informatie vandaan haalt dat hij zo aanvallend ingesteld is, maar Branco is gewoon een verdedigende middenvelder. Ik hoor meer mensen dat zeggen, maar is mij een vraag hoe ze daar bij komen.

8 augustus 2023 om 13:15

Ziyech heeft bij Twente als 9 en 10 verdienstelijk gespeeld. Bij Ajax als 8 en 7. Hij is multi inzetbaar. Hij hoeft niet persee als rechtsbuiten te spelen. Die jongen heeft bewezen overal te kunnen spelen op het veld.

8 augustus 2023 om 13:30

Op het Engelse veld vooral laten zien dat hij tekort komt, inmiddels een dertiger die heeft stilgestaan de afgelopen 3 jaar, wel vettere bankrekening dus of hij nu de verlosser is? Denk dat het aardig gaat tegenvallen, mocht hij naar Ajax komen.

8 augustus 2023 om 14:12

@kakadu,

Heeft in de laatste 3 jaar gewoon meer dan 70 wedstrijden gespeeld in het shirt van Chelsea. Dus stilgestaan heeft hij absoluut niet.

En waarvoor heeft hij bewezen te kort te komen? Tegenover Sterling? Ik denk dat Sterling bij elke Nederlandse club als eerste op het formulier zou staan.

8 augustus 2023 om 14:30

70 wedstrijden in 3 jaar, waarvan de meeste als invaller. Voor een voetballer in zijn prime periode is dat behoorlijk stilstaan natuurlijk. Nou vooruit, ik formuleer het anders: verre van ideaal voor zijn ritme

8 augustus 2023 om 19:29

@Nick
Statistieken zeggen mij niet heel veel.
Statistieken vertellen niet of de doelpunt tegen Man City, Real Madrid was of tegen Burnley.
Als voorbeeld de 1-1 v Persie tegen Spanje kan statistisch nooit vertellen hoe goed en belangrijk hij eigenlijk wel niet was. Ik ben anti statistiek, mijn statistieken zijn mijn eigen ogen en mijn verstand. Ziyech is in mijn ogen een topspeler en al dat gelul om hem heen ben ik immuun voor.

8 augustus 2023 om 14:33

Ik vond hem op het WK anders ook een heel hoog niveau aantikken en de kar trekken bij Marokko. Samen met Amrabat, Ounahi en die 2 centrale mannen.

Nou Sven bring Ziyech home. Niet dralen maar doorpakken!!!

Sven, wakker worden vriend! Meteen halen plus nummer 10 gelijk reserveren voor onze Hakim!

Maar dit vinden we wel normaal he. Maar owee als een speler iets niet nakomt dan is de wereld te klein. Maar een club kan een speler pesten zoals dit wanneer het wil.

Ziyech jongen, ga lekker terug naar Ajax. Dat zou echt top zijn. Brobbey spits, Borges, Bergwijn op de flanken en Ziyech nr 10.

Het is lastig om te zeggen wat zijn niveau nu is.. het is een rasvoetballer en een echte stylist... ik zeg gewoon halen, voor de ervaring en creativiteit..

Zou mooi zijn als Ziyech terugkeert, maar aangezien Mislintat het salarishuis aan het verlagen is lijkt dit me niet haalbaar.

Eerst tegen werken om niet naar parijs te vertrekken en daarna geen rug nummer toekennen. Ik zou bale situatie spelen.
Golven en cashen. Tot je contract klaar is.

Nummer 10 is toch nog vrij bij Ajax? Mooi terughalen, zorgt voor genoeg creativiteit en ervaring in de selectie.

Het interessantste nieuws staat in de laatste zin, namelijk dat Madueke met nummer 11 gaat spelen. Iemand die Chelsea volgt en weet of het een basisspeler wordt?

8 augustus 2023 om 13:33

Heeft de voorbereiding apart schema gevolgd omdat hij wat lichte klachten had. Zal tegen Liverpool verwacht ik niet starten, maar was een van de weinig lichtpuntjes aan het einde van vorig seizoen. Dat gecombineerd met het matige spel van Sterling en de blessure van Nkunku zou best wel eens een basisplek kunnen betekenen in de nabije toekomst (als je het aan mij vraagt 😜)

Is er toevallig ook een brief gestuurd na de directie over hakim Ziyech?

Ik heb begrepen dat Fener ook wel interesse had in Hakim. Als die fit is is het natuurlijk een enorme versterking. En zeker als je hem gratis mag oppikken.



Nee kom alsjeblieft niet naar Amsterdam. Ga maar lekker je vriendje Promes achterna en blijf daar maar. Anti-reclame voor je club deze onzekere kleuter!

zo, heel voetbalzone dat alleen ajax sentiment heeft loopt weer vol.
natuurlijk heeft ziyech een geweldige periode bij ajax gehad... maar hebben mensen hem de afgelopen jaren bij chelsea gezien (ja ik weet, was lastig aangezien hij amper speelde).?

dit is toch niet de verlosser van ajax.. is een jongen die goed speelt in een vrijere rol en alles lekker loopt. anders heb je er ook geen fluit aan. is inmiddels ook alweer de 30 gepasseerd, 0 rest waarde

Dat hij geen rugnummer heeft gekregen wil helemaal niet zeggen dat z'n avontuur daar ten einde is. Hij gaat nog steeds z'n salaris overgemaakt krijgen omdat hij nog gewoon in dienst is. Deze uitleg is niks anders dan nepnieuws.

8 augustus 2023 om 14:20

Nepnieuws? Geen rugnummer krijgen is een vrij heldere uitleg dat je niet meer gewenst bent, je zult niet meer mee trainen en geen wedstrijden meer voor Chelsea spelen. Hij is idd nog gewoon in dienst en krijgt betaald zolang zijn contract nog door loopt, maar nepnieuws is echt iets heel anders.

8 augustus 2023 om 14:45

Bogarde had jaren geen rugnummer en zijn avontuur bij Chelsea was niet ten einde. Hij was ook niet 'definitief klaar' zoals de auteur van dienst over Ziyech beweert. Ziyech is van alles: niet welkom, richting uitgang geduwd of ongewenst. Je kan hem persona non grata noemen.
Maar klaar is hij definitief niet. Het is pas definitief als hij daadwerkelijk is vertrokken. En dat is hij nog niet. Door zulk taalgebruik wel te bezigen wordt de indruk gewekt dat hij reeds is vertrokken. Door op de zaken vooruit te lopen (waarvan op dit moment niet 100% duidelijk is dat het ook zo loopt) is het nepnieuws.

Nou Arne, we kunnen wel een 10 gebruiken en ik neem aan dat Hakim gewoon CL wil spelen toch? Wat moet ie kosten?

Dit vormt uiteraard prima clickbait voor alle Ajax supporters die hopen op een terugkeer van deze verloren zoon. Persoonlijk denk ik niet dat Ziyech zijn vroegere niveau bij Ajax nog maar enigszins aan kan tikken. Hakim heeft al tijden weinig gespeeld en hij lijkt ook al jaren last te hebben van al dan niet lichte fysieke ongemakken waarbij ik in het midden laat of dit ook daadwerkelijk zo is. Daarbij is Ziyech een fors salaris gewend en zullen de media als horzels op hem duiken na de berichtgevingen rond Promes en de Rolls van Ziyech. Gewoon niet doen is mijn advies maar ik kan er volledig naast zitten.

8 augustus 2023 om 14:28

Ga er maar vanuit dat je er naast zit... Ziyech is op en top professional, zit op zijn leeftijd nog wel een paar goede jaren in... En zeker op het mindere Eredivisie niveau, vermoed dat Ajax er wel goed aan doet hem op te pikken en een of andere creatieve draai te geven aan zijn salaris. Met Ziyech erbij gaat ook een Bergwijn beter excelleren, minimaal 15 assists vanaf de rechterkant erbij! Zou dus wel eens de ontbrekende schakel kunnen blijken, zeker nu men niet staat te springen om te tekenen bij Ajax. Zijn "fratsen" op social media moeten we echt even in het juiste perspectief blijven zien. Ja Promes is een nitwit, je hij is veroordeeld, maar zolang het hoger beroep loopt, is de veroordeling niet onherroepelijk (kan dus nog worden teruggedraaid) en is hij dus onschuldig! Wel typisch Nederlands om over dit soort zaken een mening klaar te hebben over een persoon. Me dunkt dat we hem gewoon moeten (blijven) beoordelen als voetballer, niet meer en niet minder.

8 augustus 2023 om 14:44

Ja Promes is een nitwit, je hij is veroordeeld, maar zolang het hoger beroep loopt, is de veroordeling niet onherroepelijk (kan dus nog worden teruggedraaid) en is hij dus onschuldig! Wel typisch Nederlands om over dit soort zaken een mening klaar te hebben over een persoon. Me dunkt dat we hem gewoon moeten (blijven) beoordelen als voetballer, niet meer en niet minder.

Nee, zolang het onderzoek loopt is hij verdachte. Onschuldig is hij evt pas na een uitspraak.

Daarnaast wel bijzonder om te denken dat Promes als persoon heel lief is. Daarom zit hij ook in Rusland nu ipv in Nederland, heeft niets te vrezen die knul.

8 augustus 2023 om 14:53

@mr. Goochie Ik heb geen mening klaar over Ziyech (of Promes) naar aanleiding van de mediaberichten die ik heb aangehaald. Ik ben enkel bang dat diezelfde media niet zullen stoppen met dergelijke berichtgeving waardoor een terugkeer van Ziyech op dat gebied niet voor een positieve ervaring zullen zorgen.

8 augustus 2023 om 18:52

Gaat niet alleen om juridische status maar net zo goed om ethiek
Of laten we het voorbeeldgedrag noemen. Dan zakt Promes wel 1000x door t ijs

10 augustus 2023 om 15:15

De onschuldpresumtie houdt in dat je onschuldig bent, totdat het tegendeel is bewezen. Echter, Promes is inmiddels al wel veroordeeld door de rechtbank. Dan komt het erop aan of die uitspraak wel of niet onherroepelijk (definitief vaststaat) is, en zolang dat niet het geval is, hebben we terughoudend te zijn. Ben het uiteraard wel eens met deze en gene dat een Promes nou niet het voorbeeld is van een law abiding citizen, maar mijn punt is dat we Ziyech daar niet om moeten afwijzen. Linksom of rechtsom, als een vriend van je om wat voor een reden dan ook in aanraking komt met justitie, ga je hem toch niet van de een op andere dag laten vallen, ten minste ik niet. Of het handig is om met een Pomes op social media te gaan, is een discutabele vraag, punt is alleen dat we Ziyech moeten beoordelen op zijn toegevoegde waarde als voetballer, nog daargelaten dat hij ook als mens heeft laten blijken er andere waarden en normen op na te houden dan een Promes. Kort en goed: als hij wil, betaalbaar is en in de visie van de technische staf van toegevoegde waarde kan zijn, binnenhalen. En anders doorschakelen naar een andere speler...

Rugnummer 10 is nog vrij en de CAM positie ook. Laat nog een paar jaar zien hoe goed je echt bent. Dat verdien je Hakim.

Ik neem aan dat die dan voor niets op te pikken is. Een speler die niet mag voetballen en alleen salaris kost, daar hoef je natuurlijk geen euro voor te krijgen.

Ziyech zijn morele kompas is mij vies tegengevallen, hoeft voor mij niet perse terug gezien zijn enorme salaris en medische toestand.

Zou dit niet zo'n shock move kunnen worden van Royal Antwerp? Juiste salaris, dicht bij NL?

Een gemotiveerde Ziyech is de beste middenvelder die er rond loopt op de Nederlandse velden. Helaas zit het mentaal toch anders in elkaar. En belandt hij toch steeds in de verkeerde kringen. Het is jammer maar als Ziyech het zelf wil kan hij zeker 100% fit worden. En dan heeft Ajax heel erg veel aan hem. Tikte nog op het begin bij Chelsea een erg hoge niveau aan.

heb gehoord dat hij met besiktas in gesprek was geweest

Moet daar gewoon weg, maar ik denk dat Ziyech niet naar Ajax komt. Gok da hij toch in totaliteit te duur is. Transfersom + eventuele hoge salaris...

8 augustus 2023 om 15:20

Als ze hem echt graag wegwillen zal hij niet veel kosten, ik heb zo'n gevoel dat hij zelfs gratis weg kan gezien ze hem niet willen en hij geen rugnummer krijgt. Dat zal in strijd zijn met zijn contract.

Geef hem dat jaarsalaris voor 3 jaar maar als 12 miljoen tekengeld en 3 miljoen jaarsalaris. Het kost wat maar je hebt dan als vervanger van Kudus voor de helft van wat Kudus opbrengt en iemand die in ieder geval zin in voetbal heeft. Ben zo ziek van die Kudus.

Vrees dat hij niet te halen is voor Ajax, maar zou magisch zijn als hij terugkeert. Schiet Ajax terug de Champions League in en dan in een poule met Chelsea de Engelsen helemaal kapot spelen. Dan lacht hij echt als laatste. (Ja, je mag dromen.)

Eindelijk klare taal. Hij en nog een deel spelers die het al jaren niet laten zien zijn eindelijk weg.
Wat ik in het geval van een speler zoals Ziyech niet begrijp is dat ze hem direct een gigantisch weekloon geven. Hij kwam van Ajax, niet van een andere Engelse topclub. 1e jaar een contract dat beduidend hoger ligt, maar met nog bonussen. Bij een succesvol eerste jaar is het contract voor het tweede jaar weer zoveel erbij..
Dat een absolute topper daar niet voor te vinden is dat begrijp ik, maar dat was Ziyech nooit. En zo zijn er heel veel spelers.

Ik snap dat Chelsea hem niet wil. Hij past perfect bij een Europese middenmoter, waar hij belangrijk kan zijn. Ajax was/is dus echt wel zijn top.

Leuke speler voor Spanje anders terug naar Ajax of naar psv met Noa lang 😳

Ziyech moet nooit meer naar Ajax. Schrikbarend duur, niet conform filosofie, geen toegevoegde waarde want geen leider en geen scorend vermogen. Zou t alleen om de sympathie gaan, mag toch hopen dat ze wijzer zijn tegenwoordig. Veel grotere blunder kun je niet maken.
Niet dat Ziyech zelf zou willen voor die paar grijpstuivers.
Wel raar dat zoveel fans zich zo laten meevoeren door emoties

Maar wat heeft deze jongen misdaan dat hij zelfs geen rugnummer krijgt dan? Hij is echt niet. De slechtste van het team dus wat is hier aan vooraf gegaan!?

Mag toch hopen dat Klaas Jan even Ziyech belt en hem door stuurt naar Sven. Kom op he. Wat is die torie dan ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren