voetbalzone

Halilhodzic legt aanbieding van Tunesië naast zich neer

Robert Smid04 jun 2010, 11:37
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2010, 11:37
Advertentie
/

Vahid Halilhodzic wacht rustig af totdat hij een geschikte nieuwe baan heeft gevonden in de voetballerij. De Bosniër heeft een aanbieding ontvangen van de Tunesische voetbalbond om daar de nieuwe bondscoach te worden. De ervaren oefenmeester heeft echter laten weten geen interesse te hebben in een overstap naar het Afrikaanse land.

Halilhodzic liet tegenover het Franse l’Equipe weten dat hij zijn redenen heeft voor de afwijzing van Tunesië. “Ze wilden me dolgraag hebben. Het was een interessante optie, maar toch heb ik 'nee' gezegd”, aldus de oefenmeester, die vier maanden geleden werd ontslagen als bondscoach van Ivoorkust ondanks plaatsing voor het WK.

“Na mijn ervaringen in Ivoorkust, waar ik op straat gezet werd na een reeks van 24 duels zonder nederlaag, ben ik heel achterdochtig geworden. Het is voor mij belangrijk om vertrouwen te hebben in de mensen waarmee ik ga werken.” Halilhodzic moest van de Ivoriaanse voetbalbond plaats maken voor een andere trainer. Dat werd Sven-Göran Eriksson.

Bezig met laden …