voetbalzone

Halloween-grap zit Getafe nog dwars: 'Barcelona toonde gebrek aan respect'

Bart Kruyt10 mrt 2016, 12:11
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2016, 12:11
Advertentie

Barcelona neemt het zaterdagmiddag om 16.00 uur op tegen Getafe en in Spanje is het gebruikelijk dat bestuursleden van beide clubs dan met elkaar lunchen. Angel Torres, de voorzitter van Getafe, heeft echter alvast laten weten dat hij niet van plan is om aan te schuiven.

Torres zit nog in zijn maag met wat er op 31 oktober, na de thuiswedstrijd van Getafe tegen Barcelona, gebeurde. Enkele uitgelaten spelers van de Catalanen hadden zich vanwege Halloween verkleed en stormden de perskamer in, waar Getafe-middenvelder Victor Rodríguez net met de media aan het praten was. Torres zag dit als een gebrek aan respect.

Gerard Piqué nam in oktober het voortouw: “Ik vind dat hij zich heel slecht heeft gedragen”, moppert Torres. “Alles wat tijdens Halloween is gebeurd kwam van Barcelona en ze zijn te ver gegaan. Niemand van Barcelona heeft me naderhand gebeld om excuses aan te bieden. Ik zal altijd mijn eigen club verdedigen en niemand over ons heen laten lopen, hoe groot Barcelona ook is. Ze hebben een gebrek aan respect getoond en dat zal ik niet zomaar vergeten.”

Bezig met laden …