voetbalzone

Hamburger SV neemt bod van Stuttgart op Petric niet serieus

Bart Kruyt31 aug 2010, 15:00
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 15:00
Advertentie
/

Mladen Petric dreigt zich te moeten neerleggen bij in ieder geval een halfjaar op de bank bij Hamburger SV. De aanvaller is door de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij veroordeeld tot een rol op het tweede plan en stond in de belangstelling van VfB Stuttgart, dat echter zonder succes een bod heeft uitgebracht en niet veel hoger wil gaan bieden.

Het bod van Stuttgart bedroeg naar verluidt 3,5 miljoen euro en zonder dit bedrag te bevestigen, liet technisch directeur Bastian Reinhardt weten dat hij het voorstel naar de prullenbak heeft verwezen. “Het bod van Stuttgart was niet serieus genoeg om er ook maar over na te denken”, zei hij in het Hamburger Abendblatt.

De 29-jarige Petric hoopt nog altijd dat hij verkocht kan worden en werd in de afgelopen dagen ook genoemd bij Juventus, maar deze club lijkt voor Marco Borriello te gaan. Wanneer de komst van de Milan-spits niet doorgaat komt Petric echter wellicht weer in beeld. HSV wil naar verluidt ongeveer zeven miljoen euro hebben voor de Kroaat.

Bezig met laden …