voetbalzone

Hannover-huurlingen Koné en Élson missen restant van competitie

Bart Kruyt13 apr 2010, 19:42
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2010, 19:42
Advertentie

Arnold Bruggink mag in de laatste weken van het seizoen toch weer op speelminuten hopen bij Hannover 96. De Nederlander weet dat hij niet geschikt is voor het degradatievoetbal dat de club momenteel moet spelen, maar kreeg dinsdag te horen dat Arouna Koné en Élson operaties moeten ondergaan. De concurrenten van Bruggink komen dit seizoen niet meer in actie.

/

Koné (Sevilla) en Élson (VfB Stuttgart) speelden sinds de winterstop op huurbasis voor Hannover, dat dus niet bijster veel plezier heeft beleefd van beide heren. De aanvaller en aanvallende middenvelder stonden al twee weken buitenspel wegens knieklachten, maar deden afgelopen weekend weer mee tegen Schalke 04. Dat pakte niet goed uit.

Koné viel al na een uur spelen uit, terwijl Élson zeven minuten voor het eindsignaal naar de kant werd gehaald. De twee huurlingen bleken weer last te hebben van een pijnlijke knie en gaan onder het mes, zo heeft coach Mirko Slomka laten weten. Koné blijft daardoor op acht duels en twee treffers staan; de teller van Élson stopt bij zeven wedstrijden en één goal.

Bezig met laden …