voetbalzone

Hannover 96 verstoort vermeend plan Real Madrid en strikt Spanjaard

Bart Kruyt09 jun 2014, 14:20
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2014, 14:20
Advertentie

Marca kwam afgelopen weekend met een opmerkelijk bericht: Real Madrid zou overwegen om Joselu terug naar de club te halen, zodat Álvaro Morata op huurbasis zou kunnen vertrekken. Joselu moest dan op de bank plaatsnemen en genoegen nemen met af en toe een invalbeurt. Dat plan van Real gaat niet door, want de spits vertrekt naar Hannover 96.

voetbalzone

De nummer tien van het afgelopen seizoen in de Bundesliga maakt op de website van de club melding van de komst van de 24-jarige Joselu, die is overgenomen van TSG Hoffenheim. Aan die vereniging had Real de aanvaller twee jaar geleden verkocht en de Koninklijke had de mogelijkheid om Joselu voor een vooraf bepaalde transfersom terug te kopen. Dat gaat dus niet gebeuren.

Joselu heeft voor vier jaar getekend bij Hannover. "Ik vind hier een geweldige ploeg met een ambitieuze trainer en kan niet wachten om te beginnen", zegt de Spanjaard, die vorig jaar al door Hoffenheim werd verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Voor die club maakte hij 9 goals in 24 competitiewedstrijden. In zijn eerste jaar in Duitsland, bij Hoffenheim dus, speelde Joselu 25 competitieduels en scoorde hij 5 keer.

Bezig met laden …