voetbalzone

‘Hannover 96 vraagt spelers naar seksleven en erotische fantasieën’

Peter Nusselder11 jan 2012, 12:34
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2012, 12:34
Advertentie

Volgens diverse Duitse media wordt de spelers van Hannover 96 verzocht om een vragenlijst met wel heel intieme onderwerpen in te vullen. De voetballers van de Bundesliga-club moeten naar verluidt vragen beantwoorden over hun seksleven. Trainer Mirko Slomka ziet vooralsnog geen probleem.

/

“Door de test weet ik hoe ik elke speler het best kan bereiken”, vertelt de coach aan BILD. Onder de 128 vragen zouden zich stellingen bevinden als Je kunt mij in seksueel opzicht ongeremd noemen, Ik wil zo veel seks als ik krijgen kan en Ik heb veel seksuele fantasieën. De spelers kunnen vervolgens aangeven of dit helemaal of helemaal niet klopt, of dat het antwoord wat meer in het midden ligt.

Deelname aan de psychologische test is voor de spelers van Hannover wel vrijwillig. “Ze kunnen de vragen ook inzien als ze dat willen”, legt Slomka uit. Motivatie-expert Peter Boltersdorf, die de test ontwikkeld heeft, legt uit wat het nut ervan is. “Iedereen heeft andere zaken nodig om tot een optimale prestatie te komen, en iedereen moet daarom het gevoel hebben dat hij individueel benaderd wordt.” De club wordt in de Duitse media inmiddels Hannover Sexundneunzig genoemd.

Bezig met laden …