Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: ‘Heeft zijn krediet verspeeld’

Laatste update:

Khalid Boulahrouz denkt niet dat Justin Bijlow hoeft te hopen op een basisplaats op het EK. De blessuregevoelige doelman van Feyenoord behoort tot de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman, maar volgens Boulahrouz heeft hij ‘zijn krediet verspeeld’.

De verwachting is dat er woensdag nog één keeper afvalt wanneer Koeman zijn definitieve selectie voor het EK in Duitsland bekendmaakt. Naast Bijlow hopen ook Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion), Mark Flekken (Brentford) en Nick Olij (Sparta Rotterdam) de laatste schifting te overleven.

In het programma Rondo van Ziggo Sport komt ter tafel voor welke eerste doelman Koeman gaat kiezen op het eindtoernooi. “Het zal toch wel gaan tussen Bart Verbruggen en Mark Flekken?”, vraagt Boulahrouz hardop.

“Bijlow zit er ook weer bij”, reageert presentator Wytse van der Goot. “Ja, klopt. Maar ik vind dat Bijlow wel een beetje zijn krediet heeft verspeeld”, geeft Boulahrouz vervolgens aan.

“Je kunt niet eeuwig voor hem blijven kiezen. Hij heeft aangetoond dat hij kwetsbaar is. Het zijn geen fouten dat hij veel geblesseerd is, maar het is niet fijn richting zo’n toernooi”, aldus de oud-prof.

Verbruggen en Flekken kregen de afgelopen interlandperiodes kansen van Koeman en maakten beiden een goede indruk. Met de terugkeer van een fitte Bijlow en Olij moet de bondscoach dus nog een knoop doorhakken voor hij zijn definitieve selectie bekendmaakt.

Bijlow keepte tot nog toe acht interlands voor Oranje. Zijn laatste wedstrijden speelde hij in juni 2023, toen hij eerste keus was tijdens de Nations League Finals. Daarna ontbrak Bijlow onder meer door een pols- en kuitblessure.

‘Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal’

Voetbalzone sprak onlangs uitgebreid met Bijlow over het afgelopen seizoen, Slot en het naderende EK.Lees artikel

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eens met Khalid Boulahrouz. Op Bijlow kun je niet bouwen/rekenen. Kan hij zelf wellicht niet veel aan doen en heeft waarschijnlijk met pech te maken, maar dat is het risico vat het vak. Het is ook niet zo dat hij overduidelijk beter is imo. Ben wel gecharmeerd van Verbruggen.

28 mei 2024 om 07:56

Op een EK speel je max 7 potjes. Hoe groot is de kans dat hij precies in die 7 potjes geblesseerd raakt. En zelfs als dat zou gebeuren, wat is dan het grootste risico precies? Dat je alsnog Verbruggen of Flekken erin moet zetten? De beste moet gewoon keepen en als dat Bijlow is en hij is fit genoeg dan moet Bijlow gewoon spelen.

28 mei 2024 om 08:11

Verbruggen en Flekken doen het toch gewoon prima. Waarom elke keer de keeper vervangen als Bijlow een keer fit is. Gewoon Verbruggen laten keepen en hem jn het toernooi laten groeien. Op mentaal vlak is dat ook belangrijk voor die jongen. En daarnaast vind ik Verbruggen ook gewoon beter. Keept in de PL en Bijlow tegen Fortuna en Vitesse enz

28 mei 2024 om 08:25

@acmilan73. Oranje speelt selectief periodes en dat kan je niet vergelijken met club voetbal, daarom kan je prima wisselen van keeper. Verbruggen ontwikkelt zich uitstekend maar om hem nou beter te noemen dan Bijlow is wel wat te ver. Gelijkwaardig komt in de richting en op deze manier gaat hij Bijlow wel voorbij. Tevens het is een voorselectie he, zo krijgt Rulli in de voorselectie ook de voorkeur boven Benitez. PSV is toch echt kampioen en Ajax?... vul maar in. Bondscoaches hebben soms niet de meeste logica en Koeman al helemaal niet.

28 mei 2024 om 08:31

Als de keeperstrainer van Oranje aangeeft dat er geen verschil zit tussen de 4 keepers, dan logisch dat Bijlow afvalt. Als de keeperstrainer aangeeft dat Bijlow op alle facetten (meevoetballen, lijn, uitkomen, hoge ballen, klemvast, reflectie, etc) de beste is, dan hoort Bijlow te keepen ook al is het verschil miniem. Dat ene minieme momentje kan het verschil zijn tussen doorgaan naar de volgende ronde of toernooi verlaten. Hoop reacties zijn hier gekleurd om welke reden dan ook.

Koeman de taak om met het beste materiaal de beste balans te vinden in een systeem waarin deze 11 het beste tot hun recht komen en dan hopen dat het geluk aan je zijde hebt.

28 mei 2024 om 08:45

Als de bondscoach ziet dat de samenwerking tussen de ene keeper met de spelers beter is dat die van de andere keeper is dat wellicht van meer belang dan al het andere. En vastigheden hebben daar een grote impact op.

28 mei 2024 om 10:14

@Suc6Magnet,

'Hoe groot is de kans dat hij precies in die 7 potjes geblesseerd raakt'

Hoeveel trainingen zijn daar vooraf gegaan? Die reken je niet mee. Mocht Bijlow mee gaan mag hij alleen toekijken op de training dagen. Lekker in de doug-out zitten en niet teveel bewegen.

28 mei 2024 om 08:23

Je wilt toch gewoon de speler opstellen die het beste keept? Je kunt Verbruggen beter vinden. Maar om te zeggen dat Bijlow 'krediet' heeft ofzo... Als je fit bent en je bent de beste, dan hoor je te spelen.

28 mei 2024 om 09:39

Eens. Maar Bijlow heeft op geen manier laten zien dat hij beter is dan Flekken, Verbruggen of zelfs de Olij van tegenwoordig. Al had ik Bizot als derde doelman meegenomen (verbruggen, Flekken en Bizot lijken mij onze 3 beste doelmannen).

28 mei 2024 om 09:54

@Faprooster
Ben het met je eens. Bizot ben ik ook van gecharmeerd. Zou zelfs tussen Verbruggen en Bizot moeten gaan. Beiden wel een stuk beter dan Flekken.

28 mei 2024 om 10:37

@fap
Dat is vooral een mening. Ik vind dat Bijlow weldegelijk kwaliteiten heeft die van hem een geschikte 1e keeper maken. Om hem thuis te houden voor Bizot (die niet mee wil overigens) of Olij vind ik eigenlijk gewoon bizar.

Olij is degelijk en Bizot ook. Bijlow is erg goed in bepaalde spelsituaties. Ideale keeper voor als je met een hoge lijn wilt spelen. Hij is namelijk spectaculair goed in 1 op 1 situaties, positionering en voorzetten/corners. Zijn reflexen en schotstoppen is gewoon redelijk goed.

Als Bijlow fit is, is hij wat mij betreft de 1e of 2e keeper. Ik zou ook vrede hebben met Verbruggen. Flekken vind ik niet betrouwbaar genoeg voor 1e keeper op een eindtoernooi.

28 mei 2024 om 11:20

Ja en iedereen is fit. Dus dan is Verbruggen de beste keeper. Hij is gelijkwaardig aan Bijlow, is jong en speelt Premier League. Ook tegen Duitsland keeptte hij erg goed.

28 mei 2024 om 12:25

Koeman heeft aan het begin vd kwalificatie aangegeven dat Bijlow zijn eerste keeper is. Koeman is altijd zeer loyaal naar zijn spelers, dus ik verwacht op basis daarvan dat Koeman toch weer uitkomt bij Bijlow als hij gewoon fit is nu.

Dat lijkt me ook wel logisch. Justin staat, mede door alle blessures al een tijdje stil in z'n ontwikkeling. Andere keepers zijn hem inmiddels voorbij gestreefd. Daarnaast waren zijn optredens in oranje ook niet heel overtuigend.

28 mei 2024 om 07:49

In zn ontwikkeling nog wel. Hahaha. Zelfs zonder ontwikkeling is Bijlow nog altijd een topkeeper. Maar leg jij eens even uit op welk gebied andere keepers hem precies zijn ‘voorbij gestreefd’? Ballen beter vangen? Hoger springen? Verder uitschieten?

28 mei 2024 om 08:05

Ja in z'n ontwikkeling. Oftewel de laatste twee jaar is hij niet zo heel veel beter geworden.

Zijn twee concurrenten zijn de laatste twee jaar wel significant beter geworden. Daarom keepen zij straks in het NL elftal en Justin niet. Dan ben je voorbijgestreefd. Toch niet zo heel ingewikkeld?

28 mei 2024 om 08:11

Beetje inhoudsloze reactie. Zijn ze beter in de 1-op-1? Beter bij hoge ballen? Voetballen ze beter mee?

28 mei 2024 om 08:13

Mijn vraag staat nog steeds: waarin zijn zijn 2 concurrenten dan ‘significant’ beter geworden volgens jou? Wat ik vooral alle kenners/analisten hoor zeggen is dat de keepers kwalitatief gelijkwaardig zijn. Alleen op basis van ‘betrouwbaarheid’ zouden ze niet voor Bijlow kiezen. De laatste 2 jaar is hij niet heel veel beter geworden, maar als hij daarvoor al beter was dan Verbruggen (sluit ik niet uit) en Flekken (dat sowieso) dan is het dus eerder dat die 2 nu net zo goed zijn als Bijlow.

28 mei 2024 om 08:21

Tja dat is natuurlijk een kwestie van welke mening heb je. Maar goed, ik vind Flekken bijvoorbeeld voetballend sterker, Bart heeft in mijn optiek betere reflexen bijvoorbeeld.

28 mei 2024 om 08:34

Bijlow zijn cijfers zijn zelfs in de Eredivisie niet indrukwekkend.

28 mei 2024 om 08:35

Maar hadden ze dat eerder niet Kuna_mila?

Ik vind Bijlow sinds hij terug is eigenlijk gewoon in topvorm. Ik vond hem nog niet altijd overtuigen bij afstandschoten, maar daarin lijkt hij progressie te hebben geboekt. Verder is hij zeer goed bij voorzetten en zeer goed in de 1 op 1.

Voetballend is Flekken iets beter. Maar die heeft af en toe hele rare flaters. Verbruggen vind ik dan wel een uitstekende keeper, maar daar heb ik vooral in zn anderlecht tijd beelden van gezien. Hij lijkt bij Brighton te concurreren met ene Steele, maar die strijd te winnen.

Ik vind Bijlow qua talent en ervaring en vanwege mijn bias op dit moment de beste optie.

28 mei 2024 om 11:26

Nee, 2 jaar geleden vond ik Bijlow aanmerkelijk beter dan die andere twee.

De beste en meest in vorme keeper moet spelen. Als dat Bijlow is, dan zal hij moeten keepen.

28 mei 2024 om 07:50

Zeker mee eens. Maar op dit moment is Verbruggen het minst ''uit vorm'' van alle keepers.

28 mei 2024 om 07:59

Waaruit maak je dat precies op? Wat heeft Bijlow precies fout gedaan in de afgelopen wedstrijden? Hij heeft juist vormbehoud getoond na zijn afwezigheid. Echt totale onzin dat Verbruggen beter ‘in vorm’ zou zijn.

28 mei 2024 om 13:34

4 potjes, tegen PEC, NEC, GAE en Excelsior. Op basis daarvan in oranje? Verbruggen heeft gewoon een goed seizoen gehad. Die verdient het.

28 mei 2024 om 08:24

Dat is Bizot, maar die word niet eens geselecteerd.

28 mei 2024 om 08:28

Die heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn; dat is wat anders.

Aan de andere kant, zo'n toernooitje duurt net niet te lang, zou Bijlow nét moeten kunnen redden.

28 mei 2024 om 09:29

Nou ja, dan heb je voor hem gekozen, en struikelt hij over een stoeprandje. Ik vind het bijzonder lullig voor Bijlow, lijkt me een leuke gozer, maar qua consistentie en op iemand kunnen rekenen zou ik altijd voor Verbruggen gaan. Als Feyenoord zijnde zou ik ook Wellenreuther gewoon op blijven stellen.

Denk ook niet dat iemand er op rekent dat Bijlow 1e keeper is. Daarvoor is ie idd te vaak geblesseerd. Of we nu Verbruggen of Flekken opstellen maakt niet zoveel uit denk ik. Beiden aardige keepers, maar ook niet meer dan dat.

28 mei 2024 om 07:57

Gaat het over de blessure uit het verleden of over de fitheid en de vorm tijdens het toernooi? Na terugkeer bij Feyenoord afgelopen maand staat Bijlow er meteen. Als zijn concurrenten “aardige keepers, maar ook niet meer dan dat” zijn, dan kies is toch voor Bijlow.

28 mei 2024 om 08:00

Precies dit Erasmus. Mensen roeptoeteren allemaal maar wat. Het lijkt bijna wel een soort misgunnen ofzo. Geen idee waar Bijlow dat aan heeft verdiend (behalve dan dat het misschien een club kwestie zou zijn)

28 mei 2024 om 08:07

Hoezo misgunnen? Iedereen zou het liefst hebben gehad dat Bijlow de laatste jaren enorme stappen had gezet. Dan hadden we een onomstreden eerste keeper van top niveau. Maar dat is niet het geval. Dat constateren mensen, that's all.

28 mei 2024 om 08:13

Ik misgun mensen van Feyenoord over het algemeen niet veel hoor

Ik vind Bijlow gewoon niet dusdanig beter dan Verbruggen en Flekken dat ie per se moet keepen.

28 mei 2024 om 08:35

Hee Suc6Magnet zou het heeeel misschien kunnen zijn dat Bijlow echt wat stagneert in zijn progressie? Iets wat logisch is, want hij keepte afgelopen jaar nooit meer dan circa 20 potjes per jaar. Wel zonde, want het was wel degelijk het grootste talent.

Bovendien heeft die bij de afgelopen Nations League volop kansen gehad. 8 schoten en 7 tegengoals. Nou zegt dat niet alles, maar helemaal niks doet dat ook niet.

28 mei 2024 om 08:49

Je kunt er gewoon niet op rekenen voor de lange termijn. En zo groot zijn de verschillen onderling niet. Bijlow zien we misschien vaker omdat ie in NL voetbalt en met Feyenoord bij een topclub in NL speelt, maar die andere 2 presteren in een sterkere competitie bij een subtopper ook heel goed.

28 mei 2024 om 10:54

@migi hahaha ik verwees ook zeker niet naar jou daarmee 😂

Helemaal eens. Altijd geblesseerd en de keren dat die keepte was het niet overtuigend. Staat stil in z'n ontwikkeling en ik vind hem ook niet echt heel denderend. Wordt enorm over hyped. Geef mij maar Verbruggen of Flekken, die presteren tevens op hoger niveau. Olij erbij als derde keeper lijkt me prima.

28 mei 2024 om 08:14

Mwah, Brentford is niet een bijzonder hoog niveau. Alleen een betere competitie. En de goals vliegen beiden dan ook om de oren daar.

28 mei 2024 om 09:31

Heeft Flekken niet het hoogste reddingspercentage? Of had hij dat niet een tijdje dit jaar?

28 mei 2024 om 10:14

Flekken scoort drama op xG prevented. Dat is een statistiek die meer zegt over de kwaliteit van reddingen dan reddingspercentage. Bijlow scoort daar iets beter dan Verbruggen maar dat is wel in de Eredivisie.

28 mei 2024 om 08:21

Ik vermoed enige clubvoorkeur in je reactie te lezen. Dat je Bijlow door zijn blessures niet in de basis wilt zien, kan ik nog goed inkomen. Maar Olij boven Bijlow verkiezen is natuurlijk pure clubvoorkeur van jou kant

28 mei 2024 om 08:24

Wat heeft dit met club voorkeur te maken dan? Ik geef m'n ongezouten mening over dit onderwerp, flauw om dan meteen over een irrelevant onderwerp als club voorkeur te beginnen.

28 mei 2024 om 08:43

Op basis van wat zou je Olij dan willen zien? Keept bij Sparta, dat is geen niveau waarmee je bij Oranje hoort. Hij keept leuk hoor bij Sparta, maar meer ook niet.

28 mei 2024 om 09:17

“Hij keept leuk bij Sparta” als of dat verschil maakt, Bijlow keept in precies dezelfde competitie.. en daarbij krijgt Olij per wedstrijd meer te doen dan Bijlow.

Daarbij is Brentford als club natuurlijk niet groter/beter dan Feyenoord maar qua competitie speelt hij alsnog 2x per week tegen de beste tegenstanders.

Ik zou sws voor Verbruggen of of Flekken gaan als eerste keeper en dan om zo min mogelijk risico te nemen Olij als 3e man.

Als Bijlow niet telkens geblesseerd was geweest dan was hij by far de beste Nederlandse keeper geworden, nu lijkt het mij alleen een behoorlijk risico om hem mee te nemen.

28 mei 2024 om 09:48

Druk is enorm belangrijk bij keepen. Bij Sparta heb je die druk veel minder. Brentford mag ook wekelijks 4 goals om de oren krijgen zonder dat iemand dat boeit.ik zou ook voor Flekken/ Verbruggen gaan als 1, hoofdzakelijk omdat Bijlow veel te vaak geblesseerd is, maar Olij hoort niet in Oranje.

28 mei 2024 om 09:53

Olij boven Bijlow als 3e keeper verkiezen is dermate grote onzin dat je dit wel moet baseren op iets anders dan voetbal inhoudelijke argumenten. Ik deed een aanname dat dit op basis zou zijn van jou voorkeur voor Ajax.
Uiteraard vergat ik de optie dat dit ook zou kunnen omdat je vriendin vreemdgegaan is met Bijlow of iets anders waarom je persoonlijk een hekel aan hem hebt. Excuses dat ik de aanname deed dat dit komt door je clubvoorkeur.

28 mei 2024 om 10:08

De waarheid is hard voor jullie feyenoorders als iemand zich kritisch uitlaat over jullie held van de club, maar wij zien het niet door een feyenoord bril en kijken objectief. Jammer dat je het op de man moet spelen en mij gaat beledigen, niveautje hoor.

28 mei 2024 om 10:12

Beetje rare reactie, de beste man vind Olij beter op basis van de laatste seizoenen.
Dat mag toch gewoon? Je hoeft niet met zo'n onzin verhaal als een vreemdgaande vriendin aan te komen hoor, komt nogal zwak over.

28 mei 2024 om 10:18

@s_tahmata en Drenthetwente

Het was uiteraard een grapje he.

Ik kan er gewoon niet bij dat mensen Olij oprecht beter vinden dan Bijlow.

Leg mij eens uit op welk gebied Olij beter is? En op welk niveau hij zich onderscheiden heeft ten op zichtte van Bijlow?

28 mei 2024 om 10:35

Kijk, in potentie is Bijlow natuurlijk beter. Maar potentie hebben we niks aan. Op zo'n eindtoernooi wil je met zekerheidjes spelen. Dat is Bijlow niet. Voor een cruciale positie als doelman zou ik nooit risicos nemen met spelers die snel geblesseerd raken. Dan raakt je team in de war, en krijg je chaos. Je wilt rust en zekerheid, en Olij is gewoon een prima keeper. Geen Buffon, maar gewoon een prima ballenpakker. Bovendien komt die net terug van een zware blessure.

28 mei 2024 om 10:50

Kom op man, Bijlow is niet alleen in potentie beter. Bijlow is gewoon beter dan Olij. Olij heeft nog nul wedstrijden op hoog niveau gekeept waar elke tegengoal onder een vergrootglas ligt. Als Olij een blunder maakt heeft niemand het erover. Bijlow is te vaak geblesseerd, maar echt veel beter dan Olij.

Maar goed, verschillen van mening is naturlijk niet illegaal.

28 mei 2024 om 10:58

@vondutchie,

Olij ken ik niet zo goed. Heb nauwelijks wedstrijden van hem gezien. Wat ik wel weet is Bijlow niet eens een bijzondere keeper is. Ook al is hij in topvorm, dan is hij nog steeds makkelijk passeerbaar.

Beetje zoals Krul maar dan de mindere versie.

28 mei 2024 om 11:00

Joh laat gaan. Toen op het vorig toernooi Noppert mee ging (die op dat moment nota bene goede statts had) was de wereld te klein. En nu wil ineens iedereen Olij erbij hebben.

28 mei 2024 om 11:04

@Burwatti

De keepers van City, Real en PSG zijn mooi de sjaak dan. Die krijgen in hun competities bijna niets te doen, dus moeten dan maar niet meer opgeroepen worden voor hun land.

28 mei 2024 om 11:14

Ik vind in alles dat je zegt precies het tegenovergestelde.
Eigenlijk vind ik dat je vooral heel veel onzinnige dingen uitkraamt.

De derde doelman is niet zo belangrijk als jij doet voorkomen.

Bijlow is beter dan Olij, niet alleen in potentie maar ook nu daadwerkelijk. Daarnaast heeft hij op Europees zich laten zien.
Dus mocht je kiezen voor Bijlow of Olij als 3e doelman. Kies je natuurlijk voor Bijlow. Die heeft laten zien dat hij er meteen staat.

28 mei 2024 om 11:34

Dat mag je vinden natuurlijk, maar ik ben zelf van mening dat je geen blessuregevoelige keeper moet meenemen die qua niveau de nummer 1 en 2 niet heel erg ontstijgt. Zekerheidjes Risicos.

Ik vind dat verbruggen en Flekken houdbare ballen niet vangt. Bizot heeft dat niet, hij is geen wereldwonder maar pakt wel de ballen die hij moet pakken en veruit de knapste prestatie geleverd van alle Nederlanders dit seizoen.

28 mei 2024 om 08:53

Maar die discussie heeft helemaal geen nut aangezien Bizot zelf gezegd heeft niet mee te willen.

Ik denk dat elke Nederlander wil dat de beste keeper speelt. Aan Koeman en staf om te bepalen wie dat is. Flekken heeft de meeste wedstrijden gespeeld en veel tegengoals. 37 wedstrijden 63 tegen.

Verbruggen stond 55% van de wedstrijden er in. 21 wedstrijden 28 tegen.
Bijlow stond 50% van de wedstrijden er in. 17 wedstrijden en 14 tegen.

Statistieken zeggen lang niet alles, maar voor mij zou het gaan tussen Verbruggen en Bijlow. Laat ze het in de oefenwedstrijden en trainingen maar beslissen.
Grappig feitje is dat ondanks de blessures van Bijlow hij de meeste interlands heeft gespeeld van alle geselecteerde keepers

Vermoedelijk kiest Koeman voor Verbruggen.

28 mei 2024 om 08:53

Ik zou dan ook ff aantal schoten en reddingen erbij betrekken aangezien Flekken en Verbruggen normaal gesproken veel meer te doen hebben (gekregen).

28 mei 2024 om 09:04

En het type schoten tegen. 2e lijn schoten als je met 8 man staat te verdedigen of kansen uit een counter maken nogal een verschil.

28 mei 2024 om 09:48

Ik heb even voor je gekeken bij Verbruggen:
laatste 4 gespeelde wedstrijden:
20 schoten tegen 6 goals tegen.

Veel verschil in per wedstrijd,
zo scoort Newcastle 1 uit 7 schoten op doel.
en Bournemouth scoort 3 uit 6 schoten op doel.

Deze statistieken zeggen ook niet veel. Belangrijker is dus om te oordelen hoeveel van deze schoten waren houdbaar. En dat zeggen deze statistieken niet

28 mei 2024 om 08:54

Dergelijke statistieken moet je ook nuanceren. Zo keepen Verbruggen en Flekken bij ploegen die nou niet bepaald meedoen om het kampioenschap. Dan krijg je automatisch meer doelpunten tegen. Zelfs een Oblak moet dan vaak genoeg vissen.

28 mei 2024 om 09:38

Er staat letterlijk dat statistieken lang niet alles zeggen....

28 mei 2024 om 09:32

Wel heel makkelijk dit. Misschien is er iemand in de amateurs die het hele seizoen geen doelpunt tegen heeft gehad.

Tja, het is erg sneu voor Bijlow, maar hij is geen Robben onder de keepers, zeg maar. Hij is vervangbaar en hij is te vaak geblesseerd om op hem te kunnen bouwen. Ik hoop voor hem dat het een keer afgelopen is met die blessures. Het is wel erg zuur om op die manier buiten de boot te vallen.

28 mei 2024 om 08:54

Geen Robben? Of een? Edit: excuus, ik snap m al.

Gewoon lekker vasthouden aan Verbruggen. Heeft het uitstekend gedaan de afgelopen interlands. Dus hoezo zou je dat willen veranderen. Een beetje vastigheid op doel na de afgelopen jaren is wat Oranje nodig heeft. Bijlow kan mooi mee maar die heeft de afgelopen interlandperiodes niet meegedaan. Dus die zou ik inderdaad ook geen basiskeeper maken.

28 mei 2024 om 10:10

Zou ik ook doen ja, in potentie kan Bijlow een betere keeper zijn, maar aan potentie hebben we niks. Het gaat er om wat er NU staat, en waar je op kunt rekenen. Stel je gaat weer voor Bijlow als nummer 1, en die valt weer geblesseeerd uit bij potje 2 of 3. Niet heel lekker voor de automatismen van een team en het vetrouwen achterin. Dan liever een solide keeper waar je weet wat je aan hebt. Eventueel kun je hem nog meenemen als derde keeper, maar ook dat lijkt me een risico. Je wilt in zo'n toernooi geen enorme risico's gaan nemen.

Alleen al omdat Verbruggen in de pl keept zou ik hem al nemen,wat moet je met bijlow die keept ten eerste in de Mickey mouse competitie en ten tweede is die langdurig geblesseerd geweest.

Bijlow is natuurlijk de beste keeper van alle 3 alleen spelen zijn blessures natuurlijk natuurlijk wat parten. Wat me wel enorm stoort aan zo'n beetje heel Nederland is dat Bijlow blessuregevoelig en de man van glas is etc. Dat is natuurlijk niet waar, zijn blessures komen zo ongeveer allemaal voort uit de trainingen en zijn vaker blessures aan de handen dan dat hij spierblessures etc heeft.

Verburggen is een aardig talent maar speelt op en af bij Brighton en wisselt dit af met Steele. Daarnaast was zijn interland tegen Frankrijk echt dramatisch en werd hij gered door de Var/buitenspel met dat ene afstandschot. Wanneer Bijlow dat was overkomen stond heel Nederland natuurlijk klaar om zijn mening te verkondigen.

28 mei 2024 om 09:50

Ik heb ook het gevoel dat ze er bij Bijlow wat zwaarder aan tillen dan bij de overige keepers...

28 mei 2024 om 10:30

Bijlow is niet de beste. Fit blijven is ook een kwaliteit.

28 mei 2024 om 11:37

Hoezo ben je niet blessuregevoelig als je zoveel wedstrijden mist wegens blessures aan je handen? Ook al komt dat via de trainingen. Maakt toch geen snars uit?

Feit is dat Bijlow als keeper zijnde enorm veel potten mist de afgelopen jaren, terwijl andere keepers dat juist niet doen en dat die minstens even goed zijn (zo niet beter). Kijk naar een Flekken.

Dit seizoen ook een gebroken pols & een kuitblessure...
Jaar ervoor ook een gebroken pols.
Jaar daarvoor een liesblessure en een operatie aan de voet.
Jaar daarvoor een knieblessure, teenblessure en bovenbeenblessure.

Het houdt gewoon een keer op met het ''wachten'' op Bijlow. Je kan nu beter kiezen voor een fitte Flekken of Verbruggen. Keepen ook nog eens op een hoger niveau.

28 mei 2024 om 13:32

Als een keeper zoveel wedstrijden mist door verschillende blessures, kun je gerust stellen dat hij blessuregevoelig is en dat men hem al de 'man van glas' noemt.

Verder is het nogal subjectief om Bijlow 'natuurlijk de beste keeper' te noemen. Z'n statistieken zijn ook niet beduidend beter en dan speelt Bijlow als enige bij een dominante ploeg. Dat zijn Brentford en Brighton niet in de PL.

Ik vind ze alle drie een beetje om het even en dan ga je voor spelers waar je op kunt bouwen. Dat kun je momenteel niet op Bijlow. Daar kan hij natuurlijk niets aan doen en ik vind het ook absoluut sneu dat hij op die manier buiten de boot zou kunnen vallen, maar ik denk dat zijn blessuregevoeligheid wel meeweegt in het oordeel van de technische staf.

Zou mij niet verbazen als Bijlow gewoon onder de laat staat op EK. Maar ik denk Verbruggen. Wat Boula zegt is beetje onzin als je mij vraagt

Ik weet niet wie ik de beste vind. Enige wat ik wel weet is dat Bijlow en Olij niet bij de top 2 horen wat mij betreft.

Bijlow is op cruciale momenten telkens geblesseerd geraakt. Heeft bewezen een goede keeper te kunnen zijn, maar fit zijn en blijven is ook een dingetje.

Daarnaast hebben wij met Flekken en Verbruggen twee keepers die voetballend misschien wel beter zijn dan Bijlow. Op de lijn weet ik het niet zo, maar ik vind Flekken en Verbruggen een goede indruk maken in de Bpl.

Flekken heeft dan weer het voordeel dat hij echt alles keept bij Brentford. Verbruggen keept maar om de zoveel potjes weer een x aantal potjes.

Benieuwd wie Koeman kiest van die 2, want daar lijkt het mij toch wel tussen te gaan...

Wie dan als 3e keeper meegaat maakt in principe niet uit. Misschien dat je dan beter kan kijken naar een penaltykiller? Wie van de twee is beter daarin: Olij of Bijlow?

Anders zou het geen drol uitmaken wie je meeneemt, want die gaat toch niet spelen.

'krediet verspeeld' vind ik een beetje vreemd term in deze situatie. Dan heb je het meer over iemand die moeilijk in de omgang is, niet naar de trainer luister, te laat komt, dat soort shizl.

Het is meer zo dat Bijlow's blessures hem hebben achtergesteld ten opzichte van zijn concurrentie in Oranje. Het is nog steeds een prima keeper en als hij een langere periode fit blijft kan hij zich ontwikkelen tot een uitstekende keeper.

Maar Verbruggen en Flekken spelen regelmatig, zijn wedstrijdfit. En in het geval van Verbruggen, deze is in staat om uit te groeien tot een Europese topkeeper.

Ach hij spreekt wartaal
Khalid spreekt met 2 tongen
Eerst de beste en nu niet meer door zijn blessures Hij is op de moment de beste na zijn blessures daar van akte Ben neutraal en heb geen voorkeur
Khalid kan zeggen wat hij denkt maar Koeman beslist en heeft allang een besluit genomen

bijlow heeft nu 2 jaar achter elkaar niks gepresteerd en alleen maar blessures gehad.hij verdient het gewoon niet om mee te gaan over een olij die voor zijn doen 2 topjaren heeft gekeept en niks onder doet met bijlow. verbruggen is gewoon onze nummer een voor de komende jaren en die moet je gewoon laten staan en flekken is nr 2 zijn beide stukken beter als bijlow en betrouwbaarder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren