voetbalzone

Harde woorden bij PSV: ‘We gaan elkaar de waarheid zeggen’

Peter Nusselder02 nov 2015, 07:55
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 07:55
Advertentie

PSV won zaterdag van De Graafschap, maar eenvoudig ging het niet op De Vijverberg; na een 0-3 voorsprong kwam de thuisploeg in Doetinchem terug tot 3-3. Pas daarna liep de regerend landskampioen weer uit naar 3-6. Verdediger Jeffrey Bruma beseft dat zijn ploeg dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg beter voor de dag zal moeten komen.

voetbalzone

De Oranje-international heeft er vertrouwen in dat een goed resultaat mogelijk is. “Als we een topdag hebben zoals tegen Manchester United, kunnen we echt wel iets moois doen”, doelt Bruma in gesprek met het ANP op de Europese zege die enige weken geleden werd geboekt op het team van trainer Louis van Gaal. Daarna gingen de duels met CSKA Moskou en Wolfsburg echter verloren.

Dinsdag komen die Wölfe op bezoek in het Philips Stadion en dan dient PSV beter bij de les te zijn dan afgelopen weekend tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. “Echt schandalig”, vindt Bruma. “Als je tegen een topteam speelt, gooi je de punten gewoon weg. We hebben gefaald als ploeg. Het heeft te maken met scherpte. We gaan elkaar de waarheid zeggen maar moeten het dan afsluiten.”

Bezig met laden …