voetbalzone

Harry Maguire in Griekse cel na uit de hand gelopen stapavond

Rian Rosendaal21 aug 2020, 11:40
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2020, 11:40
Advertentie

Harry Maguire is in de nacht van donderdag op vrijdag gearresteerd op het Griekse eiland Mykonos. Volgens het Griekse medium Oema wordt de centrumverdediger van Manchester United verdacht van het slaan van enkele politieagenten. Maguire werd na de confrontatie geboeid afgevoerd, zo klinkt het.

De politie op het populaire vakantie-eiland Mykonos kreeg donderdagavond rond 23.30 uur de melding dat er een massale vechtpartij was uitgebroken bij een bar tussen twee groepen Engelse jongeren. De toegesnelde politieagenten wisten de ruzie te sussen, al ging dat niet zonder slag of stoot. Drie personen, onder wie Maguire, keerden zich namelijk tegen de agenten en begonnen klappen uit te delen.

Tweets by ManUtd

Maguire en zijn twee vrienden werden vervolgens gearresteerd en meegenomen naar het lokale politiebureau. Volgens Oema ging het drietal ook daar verder met het bedreigen en belagen van de agenten. Het is niet duidelijk of de mandekker van Manchester United onder invloed was van alcohol tijdens de vechtpartij op Mykonos en wanneer hij wordt vrijgelaten.

Manchester United is inmiddels op de hoogte van het incident omtrent Maguire op Mykonos. "De club weet van de gebeurtenissen die zich donderdagavond hebben afgespeeld. Er is inmiddels contact geweest met Harry en hij werkt volledig mee aan het onderzoek van de Griekse autoriteiten. Op dit moment doen wij verder geen mededelingen", zo laat de clubleiding in een persbericht weten.

Bezig met laden …