voetbalzone

'Hasselbaink wil AZ en Feyenoord aftroeven in strijd om Belgisch talent'

Bart Kruyt22 dec 2015, 18:56
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2015, 18:56
Advertentie

Verschillende Engelse media schreven dinsdag dat Guus Hiddink ervoor moeten zorgen dat de rising stars van Chelsea meer uitzicht op speelminuten krijgen, maar het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat enkele talenten verhuurd zullen worden. Charly Musonda heeft zich bijvoorbeeld al beklaagd over het gebrek aan kansen en hij zou bij een andere club ervaring op willen doen.

voetbalzone

De negentienjarige Musonda kwam maandagavond in actie voor de beloften van Chelsea, die wonnen van Middlesbrough, en volgens de Daily Mirror waren scouts van AZ en Feyenoord bij dit duel aanwezig om de Belg te bekijken. Mocht dat kloppen, dan zagen zij daar ook een bekend gezicht langs de lijn staan: Jimmy Floyd Hasselbaink. De nieuwe coach van Queens Park Rangers zou Musonda namelijk naar zijn club willen halen.

Musonda staat bekend als een zeer groot talent, maar heeft moeite om echt door te breken in het sterrenensemble van Chelsea. José Mourinho liet de aanvallende middenvelder nog niet debuteren in het vlaggenschip en het is nog onduidelijk wat Hiddink met de jongeling van plan is. Musonda werd eerder al gelinkt aan onder meer Arsenal en Manchester United, maar Chelsea wil de technicus absoluut niet verkopen.

Bezig met laden …