voetbalzone

Hazard deelt sneer uit aan Conte en Mourinho: ‘Het is compleet anders’

Tim Siekman02 sep 2018, 14:24
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2018, 14:24
Advertentie

Chelsea presteert dit seizoen tot op heden uitstekend met twaalf punten uit vier duels in de Premier League. De goede reeks van de Londenaren is volgens Eden Hazard mede te danken aan Maurizio Sarri. De spelopvatting van de Italiaanse manager werkt volgens de Belgisch international uitstekend op Stamford Bridge.

Na de 2-0 overwinning tegen Bournemouth zaterdag, waarin Hazard de tweede treffer voor zijn rekening nam, is de aanvaller tegenover Chelsea TV lyrisch over Sarri. “Ik houd ervan om de bal te hebben. Niet op mijn eigen helft, maar in de laatste dertig meter. Ik houd van dit spelletje. Het is compleet anders dan Antonio Conte of José Mourinho eerder.”

“Zoals ik zeg: we hebben de bal veel meer, dus voor mij is dit zeker geen slechte zaak”, vervolgt de 27-jarige Hazard, die stelt dat aanwinsten Jorginho en Mateo Kovacic een zeer goede indruk achterlaten. “Het grote verschil is ook dat we twee nieuwe spelers hebben, Jorginho en Kovacic, die ook anders zijn. Zij willen ook steeds de bal hebben.”

“Op het moment doen we het goed. We winnen wedstrijden. Ik vind ook dat we goed voetbal spelen, dus ik ben aan het genieten. Ik wil dit vasthouden. Het jammerlijke is dat we nu met onze eigen nationale ploeg op stap gaan voor de interlandperiode. We willen eigenlijk gewoon door met voetballen bij Chelsea en wedstrijden winnen”, besluit Hazard.

Bezig met laden …