voetbalzone

'Hazard had al geheime meeting in Qatar met vermogende Fransen'

Matthijs van Laar03 jun 2014, 16:20
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2014, 16:20
Advertentie
voetbalzone

Dat Paris Saint-Germain bereid is grif te betalen voor Eden Hazard is geen noviteit, maar de Fransen laten er geen gras over groeien. France Football zegt over informatie te beschikken waaruit blijkt dat de aanvaller van Chelsea al in maart in het Qatarese Doha om de tafel heeft gezeten met een delegatie van de Franse club.

Tijdens dat onderhoud zou sjeik Tamim bin Hamad al-Thani de Belgisch international alvast warm hebben gemaakt voor een terugkeer in de Ligue 1. Eerder was Hazard daar jarenlang actief voor Lille, waarmee hij onder meer de landstitel veroverde. In de zomer van 2012 stapte hij voor een dikke dertig miljoen euro over naar Chelsea.

Les Parisiens zouden nu bereid zijn om die transfersom meer dan te verdubbelen. Onlangs werd al bekend dat de ambitieuze club uit de lichtstad 75 miljoen euro heeft gereserveerd om de komst van de dribbelaar mogelijk te maken. "Een speler die in staat is om drie of vier tegenstanders te verslaan is van een ander kaliber", zei coach Laurent Blanc destijds over Hazard.

Bezig met laden …