voetbalzone

Hazard krijgt felbegeerd rugnummer en lijkt transfergeruchten te beëindigen

Bart Kruyt04 jun 2014, 00:00
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2014, 00:00
Advertentie

Paris Saint-Germain heeft veel geld over voor Eden Hazard, die in het afgelopen seizoen kibbelde met José Mourinho en niet te spreken was over de speelwijze van Chelsea. De dribbelaar lijkt echter gewoon op Stamford Bridge te blijven, nu zijn werkgever op de officiële website bekendmaakt dat Hazard volgend seizoen met rugnummer 10 zal gaan spelen. Hazard had rugnummer 17.

voetbalzone

De Belg neemt het felbegeerde nummer 10 over van Juan Mata, die in januari al naar Manchester United vertrok. "Ik ben erg blij dat ik met dit nummer voor Chelsea mag gaan spelen", reageert Hazard. "Het is mijn favoriete nummer en is in het verleden gedragen door een aantal van mijn helden, zoals Zinedine Zidane. Ik hoop dat het me veel geluk zal brengen in de toekomst en ik kijk ernaar uit om met dit nummer voor de fans te gaan spelen."

Hiermee lijkt Hazard een definitief einde te maken aan de geruchten over een transfer. PSG verzekerde zich onlangs al van de komst van David Luiz en zou ook Hazard willen overnemen van Chelsea. Volgens France Football had Hazard in Doha (Qatar) al gesproken met de steenrijke eigenaren van PSG, die hem een vorstelijk salaris van vijftien miljoen euro per jaar in het vooruitzicht zouden hebben gesteld. PSG wilde naar verluidt liefst 75 miljoen euro betalen voor Hazard.

Bezig met laden …