voetbalzone

Hazard opnieuw afgemaakt door criticasters: 'Zoiets is gewoon schokkend'

Matthijs van Laar10 mrt 2016, 11:58
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2016, 11:58
Advertentie
/

Eden Hazard maakte zich woensdagavond niet populair bij de achterban van Chelsea. De Belgische aanvaller van the Blues greep de rust aan om alvast van shirtje te ruilen met tegenstander Ángel Di María. Roy Keane, die zich al eerder bijzonder kritisch uitliet over Hazard, kan daar met zijn hoofd niet bij.

Het illustreert volgens de Ierse oud-international dat Hazard met andere zaken bezig is dan de wedstrijd zelf. “Ik durf hier bijna niet op te reageren”, verklaarde hij op ITV. “Als je het aan het eind van de wedstrijd doet is het al erg genoeg, maar twee mannen die in de rust hun shirt ruilen? Dat is absoluut schokkend.”

Daarmee pakt Keane ook Di María aan, al leverde de Argentijn in tegenstelling tot Hazard wel een goede prestatie. Zo was hij de aangever bij de 1-2 van Zlatan Ibrahimovic. “Wat gaat er door het hoofd van die jongens?”, ging Keane verder. “Zo’n grote wedstrijd en dan ben je bezig met het ruilen van een shirtje? Zelfs na afloop kon het mij in mijn actieve dagen als voetballer weinig schelen.”

De Franse journalist Julien Laurens sluit zich bij die woorden aan. “Ik kan maar één reden bedenken waarom Hazard dit doet: hij zit met zijn gedachten bij een andere club. In alle interviews voor het eerste duel hoorde ik hem ook al over Real Madrid dit, Paris Saint-Germain dat. Het zou me verbazen als hij volgend jaar ook nog voor Chelsea voetbalt.”

Bezig met laden …