voetbalzone

Hazard tipt Chelsea: 'Ik zou de gelukkigste man ter wereld zijn'

Bart Kruyt06 jun 2015, 12:31
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2015, 12:31
Advertentie

Clubicoon Didier Drogba is vertrokken, omdat hij in zijn laatste seizoen van zijn loopbaan nog wekelijks aan spelen toe wil komen, en dus lijkt Chelsea op zoek te zijn naar een nieuwe spits. In de wandelgangen wordt de naam van Radamel Falcao vaak genoemd, maar Christian Benteke schijnt ook een kandidaat te zijn. Eden Hazard hoopt dat Chelsea voor zijn landgenoot gaat.

voetbalzone

De 24-jarige Benteke heeft er drie goede seizoenen bij Aston Villa op zitten en lijkt klaar te zijn voor een volgende stap in zijn loopbaan. "Als hij voor ons tekent, zou ik de gelukkigste man ter wereld zijn", wordt Hazard geciteerd door de Daily Mirror. "Ik heb een geweldige band met hem en ik zou niets liever willen dan met hem samenspelen bij Chelsea."

"Christian is nu op een leeftijd dat hij een goede keuze moet maken voor zijn loopbaan", meent Hazard. "Aston Villa is een kleinere club, maar hij heeft al veel goede wedstrijden gespeeld. Nu is hij klaar voor Champions League-voetbal." Benteke heeft nog een tweejarig contract bij Villa en schijnt een gelimiteerde afkoopsom van zo'n 45 miljoen euro te hebben.

Bezig met laden …