voetbalzone

Hazard: 'Zeggen jullie tegen Wilmots dat hij Thorgan moet nemen?'

Bart Kruyt10 okt 2013, 08:40
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2013, 08:40
Advertentie

Eden Hazard is een zekerheidje in de selectie van het Belgische elftal en zijn jongere broer Thorgan hoopt die status ook eens te bereiken. De jongste Hazard is in ieder geval bezig aan een sterk seizoen bij Zulte Waregem en heeft al zeven doelpunten én zeven assists op zijn naam staan. "Hij is in vorm, ik hoop dat hij op deze voet doorgaat", zegt broer Eden in Het Laatste Nieuws.

/

De sterspeler van Chelsea zou maar wat graag met zijn broer willen samenspelen bij de Belgische ploeg. "Zeggen jullie tegen Wilmots dat hij Thorgan moet nemen? Ik heb het al eens gevraagd, maar hij twijfelde nog", knipoogde Hazard. "Thorgans wedstrijd in de Europa League tegen Wigan heb ik gezien. Soms probeer ik ook op internet te volgen, maar de wedstrijd van Zulte Waregem zijn niet zo makkelijk te vinden..."

De twintigjarige Thorgan Hazard staat net als zijn broer onder contract bij Chelsea, maar wordt voor het tweede jaar op rij verhuurd aan Zulte. Voor die club speelde hij tot dusver 44 competitiewedstrijden, waarin hij 11 keer wist te scoren. Zeven van die doelpunten maakte hij zoals gezegd in dit seizoen. Zulte staat derde in de Belgische Jupiler Pro League.

Bezig met laden …