voetbalzone

'Hé, man van 100 miljoen, hoeveel is jouw shirt waard?', vroeg hij aan mij'

Daniel Cabot Kerkdijk21 aug 2015, 07:37
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2015, 07:37
Advertentie

Thomas Müller wordt al wekenlang met een transfer naar het Manchester United van Louis van Gaal in verband gebracht. Bedragen van 85 en 100 miljoen euro doen de ronde, maar de 25-karige aanvallende middenvelder blijft opvallend rustig onder de situatie. Müller kent Van Gaal nog uit hun gezamenlijke periode bij Bayern München.

voetbalzone

"Het is eigenlijk heel bizar, de bedragen die momenteel in de voetballerij de ronde doen", erkent Müller, die veertien maanden geleden een nieuw contract met Bayern München tot medio 2019 ondertekende. "Maar dat hoort erbij, en daarom blijf ik er heel rustig onder." Müller erkende al meermaals dat hij een uitstekende relatie met Van Gaal heeft, maar gaf tegelijkertijd ook aan dat hij geen reden ziet om uit München te vertrekken.

"Laatst in Dresden kwam er een supporter naar mij toe met een megafoon. 'Hé, man van honderd miljoen euro, hoeveel is jouw shirt waard?', vroeg hij aan mij. Ik moest er alleen maar om lachen." Bayern heeft deze zomer al diverse keren laten weten dat Müller niet zal worden verkocht. Van Gaal greep de voorbije weken al naast transferdoelwitten als Pedro (Chelsea) en Nicolás Otamendi (Manchester City).

Bezig met laden …