voetbalzone

'Heb de brandende ambitie om te laten zien dat ik een topspeler ben'

Matthijs van Laar12 jun 2011, 15:29
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2011, 15:29
Advertentie

Van een akkoord is nog lang geen sprake, maar Alexis Sánchez voelt wel wat voor een transfer naar een absolute topclub. De Chileense spelmaker heeft het uitstekend naar zijn zin bij Udinese, maar wil zich laten gelden op het hoogste niveau. “Ik heb een brandende ambitie om de wereld te laten zien dat ik een topspeler ben”, zegt hij in een interview met Sport.

/

De 22-jarige Sánchez staat in de belangstelling van onder meer Barcelona en Manchester City, maar hij beseft dat de bal momenteel bij zijn werkgever ligt. “Alles wat betreft een eventuele transfer ligt bij Udinese. Het ligt er aan welke aanbiedingen ze krijgen. Ikzelf zal daar nooit naar vragen en ga er pas mee bezig als het een goede deal zou zijn voor Udinese. Ik heb het uitstekend naar mijn zin.”

De club uit Udine verlangt ongeveer dertig miljoen euro voor de Chileens international, die het afgelopen seizoen twaalf keer scoorde en diverse doelpunten voorbereidde. Manchester City heeft geen probleem met de vraagprijs, maar de voorkeur van Sánchez zou volgens ingewijden uitgaan naar een Spaans avontuur.

Bezig met laden …