voetbalzone

‘Heb me nooit op mijn gemak gevoeld in Londen, heb er niet van genoten’

Thijs Post30 mei 2014, 10:48
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2014, 10:48
Advertentie

Carlos Vela speelt bij Real Sociedad de sterren van de hemel, terwijl hij bij Arsenal weinig potten kon breken. The Gunners hebben een optie om de Mexicaan voor vier miljoen euro terug te kopen, maar Vela zelf is niet van plan om terug te keren naar Noord-Londen. Hij zegt dat hij het nooit naar zijn zin heeft gehad bij Arsenal.

voetbalzone

Vela, die niet is opgenomen in de WK-selectie van de nationale ploeg van Mexico, geniet met volle teugen bij Real Sociedad. “De meeste spelers komen uit de jeugdopleiding. Dat zorgt ervoor dat de sfeer in de kleedkamer erg gemoedelijk is”, klinkt het tegenover beIN Sports. “De sfeer is zo goed, dat we na de training vaak met elkaar afspreken. We proberen elkaar beter te maken en dat zie je terug in het veld.”

“In Londen heb ik me nooit op mijn gemak gevoeld, ik heb er nooit van genoten”, gaat Vela verder. “Toen ik bij deze club kwam, vond ik een plek waar ik gelukkig ben en waar ik iedere dag van geniet. Het Engelse spel is erg rechtdoorzee. Hier krijg je vaker de bal en daar heb ik baat bij.”

Bezig met laden …