voetbalzone

‘Hebben er alles aan gedaan, maar zijn vader staat ons niet eens te woord’

Daniel Cabot Kerkdijk23 jan 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2014, 23:20
Advertentie

Gianni De Biasi lijkt er niet meer van uit te gaan dat Adnan Januzaj in de toekomst voor het nationale elftal van Albanië uitkomt. De bondscoach heeft maandenlang geprobeerd om de talentvolle aanvaller van Manchester United te strikken voor zijn nationale elftal, maar krijgt steeds nul op het rekest als hij hem probeert te bereiken via diens vader Abedin.

voetbalzone

“Het is gemakkelijker om paus Franciscus te bereiken dan Abedin Januzaj”, zo claimt De Biasi. “We hebben er alles aan gedaan om contact met hem op te nemen, maar zijn vader staat ons niet eens normaal te woord.” Het is sowieso nog onduidelijk wat Januzaj zelf wil. Hij is geboren in België, woonachtig in Engeland, zijn ouders komen uit Albanië die afkomstig zijn uit de voormalige Servische provincie Kosovo en hij heeft Turkse grootouders. Januzaj senior liet onlangs weten dat Servië, Turkije en ook Kroatië geen schijn van kans maken.

Januzaj is bij Manchester United het lichtpuntje in een verder teleurstellend seizoen voor the Mancunians. De aanvaller maakte dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht en speelde tot dusver al 23 officiële wedstrijden. Daarin was hij goed voor 3 doelpunten.

Bezig met laden …