voetbalzone

Hecking wijst gevaarlijke PSV’er aan: ‘Extra op hem letten’

Thijs Post20 okt 2015, 18:10
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2015, 18:10
Advertentie
voetbalzone

VfL Wolfsburg werkte dinsdag nog een pittige training af voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV, woensdag. Trainer Dieter Hecking zal zijn defensie extra instructies meegegeven hebben, want hij is op zijn hoede voor Luuk de Jong. De spits flopte in Duitsland, maar heeft bij PSV zijn draai weer gevonden.

De Jong stapte in 2012 over van FC Twente naar Borussia Mönchengladbach, maar zijn avontuur in de Bundesliga werd geen succes. Ook een huurperiode bij Newcastle United was dat niet, waarna De Jong terugkeerde naar de Eredivisie. In Eindhoven doet hij het uitstekend met zeven competitiegoals in zeven duels.

“Op De Jong moeten we extra letten, als hij speelt”, zo begint Hecking in de Duitse media. Volgens de coach is het duel met PSV niet een allesbeslissend duel. “Natuurlijk staan wij er beter voor dan PSV als we winnen, maar het is niet zo dat het onze plicht is. Er staan daarna nog drie wedstrijden op het programma, we bekijken het per wedstrijd. Zelfs als we van PSV verliezen, dank ik dat we een goede kans hebben om door te bekeren.”

Bezig met laden …