voetbalzone

Heerenveen meldt zich in Venlo voor gewilde Wildschut

Bart Kruyt07 aug 2012, 07:00
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2012, 07:00
Advertentie

VVV-Venlo dreigt smaakmaker Yanic Wildschut nog deze maand kwijt te raken. De aanvaller wordt al een tijdje gevolgd door Red Bull Salzburg, maar kan ook een binnenlandse transfer maken, nu sc Heerenveen zich officieel heeft gemeld. De Friezen zien in de linksbuiten een geschikte vervanger voor Oussama Assaidi, nu het er steeds meer op begint te lijken dat hij gaat vertrekken.

/

Assaidi leek lange tijd op weg naar Galatasaray, maar staat nu opeens in de belangstelling van Ajax. Met de komst van Wildschut wil Heerenveen zich alvast voorbereiden op het vertrek van de Marokkaans international. "Heerenveen wil inderdaad praten", bevestigt Hans Soentjes, algemeen directeur van VVV, in gesprek met de Limburger.

"Wij hebben aangegeven in gesprek te willen gaan, ook omdat we weten dat Yanic voor een transfer openstaat", vervolgt Soentjes. "Laat duidelijk zijn dat we hem niet kwijt willen, Yanic staat hier nog drie seizoenen onder contract en we kunnen hem dit seizoen hartstikke goed gebruiken. Maar elke speler is te koop, ook bij VVV. Er zal wel een goede prijs tegenover moeten staan. Mocht het tot een overgang komen, hebben we ons huiswerk gedaan en weten we wat ons te doen staat."

Bezig met laden …