voetbalzone

Heerenveen spreekt zich niet uit over ‘interessante’ opvolger Assaidi

Daniel Cabot Kerkdijk23 apr 2012, 21:25
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2012, 21:25
Advertentie

Yanic Wildschut heeft zich na nog geen jaar in dienst van VVV-Venlo nadrukkelijk in de kijker gespeeld. De buitenspeler van de Limburgers werd aan FC Groningen gelinkt en zou nu interesse van sc Heerenveen genieten. Wildschut is in beeld als potentiële opvolger van Oussama Assaidi, die net als Bas Dost en Luciano Narsingh zeer waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen in Heerenveen bezig is.

/

“Ik ga niet op namen in“, zegt technisch directeur Johan Hansma in gesprek met Voetbal International. “Mensen koppelen clubs al snel aan namen, dat is aan hen. Maar dat Wildschut een interessante speler is, spreekt voor zich.” VVV wil Wildschut voorlopig niet kwijt. "Misschien dachten ze in Groningen dat we hier uitverkoop hielden, maar dat is echt niet zo", verzekerde VVV-directeur Hans Soentjens onlangs. "Wij willen Wildschut liever behouden."

Het contract van Wildschut met VVV loopt pas in de zomer van 2015 af. De interesse van FC Groningen voor Wildschut is door het aantrekken van Filip Kostic nu verleden tijd. “Dat heeft niets met die jongen te maken, maar met het feit dat wij inmiddels voorzien zijn“, aldus Henk Veldmate, technisch manager van FC Groningen. 'Hij is in beeld geweest, maar dat dateert inmiddels alweer van een paar weken geleden. Met Kostic hebben wij een waardig vervanger voor Dusan Tadic.”

Bezig met laden …