voetbalzone

Heerenveen ziet vermeend doelwit naar Serie A vertrekken

Bart Kruyt19 jan 2011, 12:22
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2011, 12:22
Advertentie

Mocht de vermeende interesse van SC Heerenveen in Joel Ekstrand meer zijn geweest dan een gerucht, dan moeten de Friezen op zoek naar een nieuwe optie. De verdediger van Helsingborgs heeft namelijk een contract getekend bij Udinese, zo meldt de Italiaanse club op haar website. Ekstrand tekende tot de zomer van 2015 in Udine.

Het nieuws komt daags na het vertrek van Udinese-aanvaller Antonio Floro Flores naar Genoa. Direct na het ontvangen van een transfersom heeft Udinese blijkbaar bij Helsingborgs aangeklopt voor de 21-jarige Ekstrand, die 73 competitiewedstrijden in Zweden speelde en uitgroeide tot international. Tegen Syrië maakte hij een jaar geleden zijn debuut.

In Zweedse media werd ook Heerenveen met Ekstrand in verband gebracht, maar de mandekker gaat dus verder in de Italiaanse Serie A. “Ik ben verdrietig dat ik de club waarvan ik ben gaan houden achter me moet laten, maar kijk er naar uit om in één van de sterkste competities ter wereld te gaan voetballen”, zei Ekstrand op de website van Helsingborgs.

Bezig met laden …