voetbalzone

Heitinga krijgt vrijaf: ‘Altijd nieuwe ideeën, half drie ’s nachts uitlopen’

Peter Nusselder11 apr 2015, 11:10
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2015, 11:10
Advertentie

Hertha BSC kwam op vrijdagavond al in actie in de Bundesliga en speelde uit bij Hannover 96 met 1-1 gelijk. John Heitinga en zijn ploeggenoten mogen nu genieten van een vrij weekend, want trainer Pál Dárdai heeft zijn selectie laten weten dat ze zich pas op maandag weer hoeven te melden.

voetbalzone

Die geste kwam wel pas nadat de interim-coach, in Berlijn aangesteld als tijdelijke vervanger van de vertrokken Jos Luhukay, zijn spelers iets opmerkelijks had opgedragen: de gebruikelijke uitlooptraining werd niet daags na het duel met Hannover gepland, maar midden in de nacht. “Pál heeft altijd nieuwe ideeën”, geeft Heitinga aan op Twitter.

“Uitlopen om half drie ’s nachts. Maar daarom zijn we wel op zaterdag en zondag vrij!” De Nederlandse verdediger zat zelf de hele wedstrijd op de bank in hannover, waar de thuisploeg een kwartier voor tijd op een 1-0 voorsprong kwam via Christian Schulz. Een kleine tien minuten later kwamen de gasten echter op gelijke hoogte, toen Valentin Stocker de 1-1 voor zijn rekening nam.

Bezig met laden …