voetbalzone

Hekkensluiter Serie A krijgt op huurbasis beschikking over Roma-spits

Peter Nusselder05 jan 2011, 14:06
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2011, 14:06
Advertentie

Stefano Chuka Okaka speelt de rest van het seizoen voor Bari. Dit meldt de Italiaanse club woensdag op haar officiële website. De aanvaller wordt de rest van het seizoen gehuurd van AS Roma. De Italiaans jeugdinternational speelde in Rome dit seizoen pas vier competitiewedstrijden.

/

Om de 21-jarige spits meer aan spelen toe te laten komen, heeft de club uit de hoofdstad besloten in te stemmen met een verhuurperiode bij Bari, de hekkensluiter in de Serie A. Okaka moet meehelpen om Bari op het hoogste Italiaanse niveau te houden, maar het is wel de bedoeling dat hij in de zomer terugkeert naar Roma, heeft de zaakwaarnemer van de aanvaller laten weten.

Okaka is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Romeinen en debuteerde er ook in het seizoen 2005/06, maar een vaste waarde in de hoofdmacht werd de aanvaller nooit. Hij speelde al eerder tijdelijk voor andere clubs; in het seizoen 2007/08 in de Serie B voor Modena, een jaar later (na de winterstop) op datzelfde niveau voor Brescia en afgelopen jaargang (in de tweede seizoenshelft) voor Fulham.

Bezig met laden …