voetbalzone

Hekkensluiter Udinese weet eindelijk weer wat winnen is

Robert Smid02 okt 2010, 20:05
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2010, 20:05
Advertentie

Het heeft dan wel zes wedstrijden geduurd, maar Udinese weet eindelijk weer hoe het is om te winnen. De ploeg van trainer Francesco Guidolin speelde de afgelopen wedstrijden niet altijd even goed en kende daarbij ook veel pech, maar deze keer zat het eindelijk mee. Opponent Cesena werd in de slotfase alsnog verslagen met het kleinst mogelijke verschil (1-0).

In het eigen Stadio Friuli moest de hekkensluiter van de Italiaanse Serie A er eindelijk eens voor zorgen om de eigen supporters weer eens te laten juichen. Udinese was weliswaar beter voor het eigen publiek, maar wist dat nog niet in doelpunten om te zetten. Het leek er dus opnieuw op dat de Bianconeri niet gingen winnen in competitieverband.

Tot aan de slotfase van de wedstrijd, toen de supporters van Udinese op de banken konden gaan staan. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Mehdi Benatia dan eindelijk het winnende doelpunt te maken, waardoor Udinese voor het eerst dit seizoen wist te winnen. Van de laatste plaats is het echter nog niet af; met een wedstrijd meer gespeeld moet Udinese nog genoegen nemen met de twintigste plek.

Bezig met laden …