voetbalzone

‘Helaas verloor Man United, maar ik kon laten zien dat ik er klaar voor was’

Peter Nusselder25 feb 2016, 16:35
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2016, 16:35
Advertentie

Manchester United ging een week geleden in de tweede ronde van de Europa League onderuit bij FC Midtjylland en de 2-1 nederlaag in Denemarken was een nieuw dieptepunt voor de ploeg van trainer Louis van Gaal. Keeper Sergio Romero kijkt niettemin tevreden terug op het duel.

/

De stand-in van David de Gea moest zich kort voor aanvang van de wedstrijd voorbereiden op een basisplaats, omdat zijn Spaanse concurrent tijdens de warming-up geblesseerd moest afhaken. “Het gebeurde vijf minuten voor de aftrap, dus zelf had ik geen tijd meer voor een warming-up. Maar bij mij is veel afhankelijk van hoe ik me in mentaal opzicht voel”, vertelt Romero op de officiële website van the Red Devils.

“Als ik relaxed ben, is het geen probleem. Bovendien was ik samen met David al een half uur bezig met de voorbereiding op de wedstrijd.” De voormalig AZ-doelman haalde vervolgens als een van de weinige man United-spelers een voldoende tegen Midtjylland. “Ik had graag gezien dat het team meer had gehad aan mijn reddingen. Helaas gingen we niet met dat goede resultaat naar huis en dus waren mijn reddingen weinig waard. Maar voor mij waren ze belangrijk, ik kon laten zien dat ik er klaar voor was. Dat ben ik altijd, als ik de kans krijg.”

Bezig met laden …