voetbalzone

‘Helpende hand Advocaat aanstaande bij Feyenoord’

Erik van Dam16 feb 2016, 06:00
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2016, 06:00
Advertentie

Giovanni van Bronckhorst maakt een heel zwaar eerste seizoen door als hoofdtrainer van Feyenoord. De club wil hem niet wegsturen en gelooft nog volop in de kwaliteiten van Gio, maar lijkt wel open te staan voor een extra paar ogen en oren die Van Bronckhorst kunnen helpen. De ochtendkranten melden dinsdag dat Dick Advocaat zich in een mentor-rol zou kunnen ontfermen over Van Bronckhorst.

/

Advocaat werkte voor tal van topclubs, was meerdere malen bondscoach, is gepokt en gemazeld als hoofdtrainer én kent Van Bronckhorst uit de gezamenlijke periode bij Rangers FC en het Nederlands elftal. De band tussen de twee is goed en Advocaat is absoluut niet uit op de baan van de 41-jarige hoofdtrainer van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf schrijven dat Van Bronckhorst zich nu tot hem wendt voor hulp.

Van Bronckhorst zou deze week nog het gesprek aangaan met zijn oude coach, nadat er eerder al sprake was van telefonisch contact tussen de twee. Van Bronckhorst kan in Rotterdam-Zuid leunen op Jan Wouters en Jean-Paul van Gastel en Wouters is toch een ervaren pion, maar blijkbaar komt de wijsheid van Advocaat meer van pas.

Bezig met laden …