Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Veerman begint aan verhuurperiode in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Henk Veerman verbindt zich voor een jaar aan ADO Den Haag, zo meldt Voetbal International. De 32-jarige centrumspits wordt door FC Volendam verhuurd aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Veerman is de opvolger van Thomas Verheydt, die vertrokken is naar Corum FK, dat komend seizoen uitkomt op het tweede Turkse niveau.

ADO bekeek de optie om Veerman definitief over te nemen, maar een koopdeal behoorde uiteindelijk niet tot de mogelijkheden. De huurovereenkomst met FC Volendam is inmiddels rond en Veerman zal zich spoedig aansluiten in de Hofstad. Veerman krijgt de lastige taak om Verheydt te doen vergeten bij ADO. Verheydt scoorde de afgelopen twee jaar aan de lopende band voor de club en tekende onlangs voor twee jaar in Turkije.

Veerman hoopt in Den Haag zijn carrière uit het slop te trekken. De 2,01 meter lange spits raakte de afgelopen jaren achtereenvolgens op een dood spoor bij sc Heerenveen, FC Utrecht en zijn jeugdliefde Volendam. Veerman moest het afgelopen seizoen bij Volendam voornamelijk doen met invalbeurten en had moeite om het net te vinden. In totaal kwam hij tot vier goals en een assist in dertig officiële duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Goede oplossing lijkt me, geen basis bij volendam en en lekker 20+ inschieten bij ado

Na Waem de 2e topper die mijn club nu haalt. Er moeten nog een hoop spelers komen maar als dit het niveau is dan gaan we wel bovenin mee doen.

Ik heb er geloof in dat Joris Mathijsen een goed team neer gaat zetten.

Goed nieuws! Was altijd wel gecharmeerd van Veerman. Al volg ik hem laatste tijd weinig tot niet. Maar als vervanging voor verheijdt lijkt me dit een hele goede

De ideale vervanger van Verheydt. We hadden nog een targetman nodig en hebben die nu gevonden met Veerman!

Zal mij niets verbazen als hij hier ook een cultheld wordt net zoals hij ook is/was in Heerenveen en Volendam.

Ontzettend overschatte spits en nare persoonlijkheid. Hij is de personificatie van het woord ‘opgever’. Als er ook maar een schijntje concurrentie is dan is Henk Veerman gevlogen naar een andere club of hij gaat muiten. Veel plezier bij Ado, ook een club die ik na afgelopen seizoenen niet meer in de Eredivisie hoef te zien. Mooie combinatie dus. Ben blij dat hij verdwenen is uit de Eredivisie. Hopelijk voor goed.

29 juli 2023 om 00:28

wat een zielige reactsie zeg man man met rellen ongeregelt heden stuur de halfe eredivisie weg dan

29 juli 2023 om 00:40

Off: Reactie* - Ongeregeldheden* - Halve* .
On: Het gaat me niet om eenmalige indicenten, maar structurele misdragingen bij een club als Ado. Daar kan de club zelf helaas niks aan doen, maar door dat soort tuig hoef ik ze niet meer in de Eredivisie te zien. Laat ze maar lekker om de week naar Maastricht en trainingscomplexen van andere clubs afreizen bijvoorbeeld.

29 juli 2023 om 10:14

Off: incidenten* On: Maar pak m beet Feyenoord, of whatever, staat daar ook om bekend. Vroeger had den Haag echt wel een naam wat dat betreft, maar je hoeft er niet in te blijven hangen.Als je een soort tuig niet meer in de eredivisie wil zien, moet je de eredivisie niet meer gaan kijken, want het gebeurt helaas wekelijks tegenwoordig.

Joris is prima bezig zeg. Dat kan een zeer interessante speler zijn voor ADO. Wellicht kan hij na 1 seizoen gekocht worden? (kan de jeugd het nodige bij brengen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren